26 januari: XL Wedding Event Tilburg « Huwelijk
Large_trouwbeurs_tilburg_weddingeventxl

26 januari: XL Wedding Event Tilburg

Het XL Wedding Event is de grootste gratis toegankelijke trouwbeurs van Nederland. Een bezoek aan de beurs is echt een dagje uit waarop er voor bruidsparen volop ideeën op te doen zijn. Twee spetterende bruidsmodeshows met live muziek, het entertainmentprogramma bij het sfeervolle terras en de stands van circa 60 ondernemers uit de trouwbranche zorgen er voor dat je je ogen uitkijkt!

Bruidsmodeshows

Tijdens het XL Wedding Event zullen er 2 bruidsmodeshows plaatsvinden. Er  zullen op de catwalk bruidsjurken in kleine én grote maten en diverse maatpakken en kostuums geshowd worden. Dit alles onder muzikale begeleiding van een live optreden van de band.                               

Inspiratie

Met de deelname van circa 60 ondernemers uit allerlei verschillende hoeken van de trouwbranche is er op het XL Wedding Event voldoende inspiratie op te doen voor jullie bruiloft. Of je nu in een kleine setting gaat trouwen of er juist een groots feest van maakt,  na een bezoek aan het XL Wedding Event zitten jullie vast en zeker boordevol ideeën voor de invulling van jullie grote dag.

Welkom

De deuren van het XL Wedding Event zijn op zondag 26 januari 2020 geopend van 11.00u  tot 17.00u. De entree tot het evenement is gratis. Wanneer je je als bruidspaar vooraf registreert op xlweddingevent.nl ligt er bovendien een leuke goodiebag voor jullie klaar.

Kom langs in de Koepelhal en bekijk en bespreek de mogelijkheden om van jullie bruiloft een onvergetelijk dag te maken!

Meer informatie
Alle informatie over het XL Wedding Event is te vinden op de website xlweddingevent.nl en op Facebook: facebook.com/XLweddingevent

Reageren

Gerelateerde artikelen

Large_open_toptrouwlocatie_route_fletcher

1 februari: Open Toptrouwlocatie Route bij Fletcher

Large_inspiratie_bruiloft_floorfoto

Inspiratie opdoen voor je bruiloft

Large_trouwbeurs_oesterdam

25 januari: Met veel Liefde Oesterdam

Large_weddingfair_nederland_trouwbeurs

26 januari: WeddingFair Lisse

Gerelateerde bedrijven