26 januari: WeddingFair Lisse « Huwelijk
Large_weddingfair_nederland_trouwbeurs

26 januari: WeddingFair Lisse

Tijdens het bezoeken van de bruidsbeurs in Lisse ontdek je samen met je geliefde hoe jullie ideale bruiloft eruit moet komen te zien. Door deze beurs kom je alles te weten over wat belangrijk is voor jullie bruiloft. Meer dan 40 professionals vertellen je er graag alles over zodat jullie de mooiste dag van jullie leven kunnen hebben.
Trouwbeurs Lisse

Beleef, geniet en doe een proeverij op de trouwbeurs

De beste inspiratie voor je trouwjurk of trouwpak vind je bij WeddingFair. Bij Cupido Bridal zul je de gelegenheid krijgen gebruik te maken van de passervice om de leukste trouwschoenen te passen. Ook kun je de lekkerste taarten proeven bij Taartjes van Assie. Daarnaast zijn er ook beauty specialisten aanwezig die jou er stralend uit laten zien op jouw trouwdag. De muziek op je trouwdag is natuurlijk ook belangrijk, daarom zijn hier de specialisten om jullie feest onvergetelijk te maken. Ook zijn er bloemisten aanwezig die je helpen bij het samenstellen van jouw ideale bruidsboeket. Er is overal aan gedacht om jou ideeën te geven om jouw bruiloft zo uniek mogelijk te maken.

Maak een Wedding-moodboard!

Breng met behulp van een moodboard de sfeer van jouw bruiloft in beeld, zo begrijpen de trouwspecialisten jou en kunnen ze je een extra handje helpen. Je kunt gratis meedoen.
Moodboard maken bruiloft

Forever and always, gratis extra’s

Je krijgt gratis de trouwagenda. Deze leuke musthave bestaat uit 164 pagina’s staan allerlei tips van trouwspecialisten, een 24-maanden weddingplanner, checklists en nog veel meer! Op de beurs ontvangen 100 bruiden het magazinecadeau. Dus wees er als één van de eersten bij! Want OP=OP!

WeddingFair Lisse in hotel de Nachtegaal, Heereweg 10, 2161 AG Lisse. Zondag 26 januari 2020 van 11:00 tot 17:00 uur. Kids krijgen een verrassingscadeau en bruiden ontvangen de trouwagenda. Gratis toegang en parkeren.

Alle info op de website: WeddingFair.nl of op Facebook.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Large_inspiratie_bruiloft_floorfoto

Inspiratie opdoen voor je bruiloft

Large_trouwbeurs_oesterdam

25 januari: Met veel Liefde Oesterdam

Large_weddingfair_nederland_trouwbeurs

26 januari: WeddingFair Lisse

Large_trouwbeurs_groenhart

Trouwbeurzen 't Groene Hart 2020

Gerelateerde bedrijven