16 november: WeddingFair Utrecht « Huwelijk
Large_weddingfair_nederland_trouwbeurs

16 november: WeddingFair Utrecht

Tijdens een WeddingFair in Utrecht kom je oog in oog te staan met ruim 40 professionele bedrijven die gespecialiseerd zijn in bruiloften. Je ontvangt er alle informatie die je nodig hebt vanaf de visagiste die jou laat stralen op de mooiste dag van je leven, bruidstaarten en trouwjurken, tot aan de fotograaf die deze dag voor je vastlegt.

Budgetbooster, actie om jouw droomjurk te winnen

Jij wordt de allermooiste bruid in de perfecte bruidsjurk! Elke bruid kiest de mooiste trouwjurk. Na het succes van vorig jaar presenteert WeddingFair ook in Utrecht de budgetbooster met een #loveandwin actie. Bij jouw beursbezoek maak je kans om jouw gedroomde trouwjurk te winnen!*

Moodboard maken bruiloft

Forever and always, gratis extra’s

Trouwagenda cadeau, de toegang kost je geen cent, er ligt een bruidmagazine voor je klaar en je kunt deelnemen aan de workshop om een moodboard te maken. Een moodboard kan helpen om jouw mooiste dag beter in beeld te krijgen. Door de losse gedachten op een moodboard in beeld te brengen wordt de puzzel van jouw trouwdag één plaatje. Vertaal je gedachten in beelden en kleuren.

WeddingFair Utrecht zondag 17 november 2019 van 11:00 uur tot 17:00 uur in Theater Stefanus, Braziliëdreef 2, 3563 CK Overvecht, Utrecht. Gratis entree, parkeren en cadeautjes. Alle info op de website: WeddingFair.nl of op Facebook.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Large_inspiratie_bruiloft_floorfoto

Inspiratie opdoen voor je bruiloft

Large_weddingfair_nederland_trouwbeurs

16 november: WeddingFair Utrecht

Large_bruidsbeurs_monnickendam

15 november: Bruidsshow in Hoorn

Large_bruidsbeurs_groningen_bruidsplaza_euroborg

16 & 17 november: Bruidsplaza Groningen

Gerelateerde bedrijven