13 september: WeddingFair Rotterdam « Huwelijk
Large_weddingfair_nederland_trouwbeurs

13 september: WeddingFair Rotterdam

‘’Organiseer de bruiloft die jij wilt, niet de bruiloft die je wordt aangepraat’’ is het motto van WeddingFair. Daarom is het handig om zoveel mogelijk vragen te verzinnen die jij de trouwbedrijven wilt stellen. Zij hebben de ervaring en de kennis om jouw wensen te herkennen en uit te voeren. Zij zorgen ervoor dat jouw droom werkelijkheid wordt.

Kom op 13 september naar de Weddingfair in Rotterdam. Ga op zoek gaan naar jouw droomjurk of pak! Er zijn wel 8 bruidshuizen voor hem en haar die jou willen inspireren. Bekijk de fotoboeken van verschillende fotografen en vind trouwringen bij de juweliers of de edelsmid. Extra bijzonder is de videograaf die jouw trouwdag in Virtual Reality laat beleven! Vind de lekkerste bruidstaart, pas trouwschoentjes en bezoek de Vintage DJ die op jouw feest draait op vinyl…. DAT, en er is nog veel meer te beleven…
Trouwbeurs Amsterdam

Sfeerproeven

Op de beurs kun je bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden. De bruidegom verdiept zich in het trouwpak, de playlist van de DJ, keurt de trouwauto en…..op de Trouwbeurs Rotterdam.

Everyone Loves Goodies

Bij de beurzen van WeddingFair ontvangen alle bruiden een goodiebag en trouwagenda vol met tips and tricks voor het plannen van de bruiloft. Ook hebben ze een presentje voor alle kids! 100 bruidsparen ontvangen het magazine BRUID en het magazine Huwelijk in Zuid-Holland cadeau. Dus zorg ervoor dat je er snel bij bent want OP=OP.

Moodboard workshop

Neem deel aan de moodboard workshop en krijg een beter overzicht van de aanstaande bruiloft door jouw gedachten om te zetten in beelden. Deelname is geheel gratis en je mag het moodboard meenemen naar huis. Het is ook handig om mee te nemen naar jouw leveranciers.Moodboard maken bruiloft

WeddingFair Rotterdam zondag 13 september 2020 van 11:00 uur tot 17:00 uur. Hotel Wings, Airportplein 55 3045 AP Rotterdam. Gratis entree. Alle info op de website of volg het event op Facebook.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Large_weddingfair_2016_2

WeddingFair 2020-2021

Large_trouwringen_christian-bauer_verlovingsringen

Christian Bauer: voor altijd

Large_trouwbeleving_bruidsbeurzen

Trouwbeleving Events 2020-2021

Large_trouwbeurs_zwolle

27 september: Trouwbeurs Zwolle

Gerelateerde bedrijven