29 september 2019: Trouwbeurs Zwolle « Huwelijk
Large_trouwbeurs_zwolle_bruidsbeurs

29 september 2019: Trouwbeurs Zwolle

Trouwbeurs Zwolle is een thuiswedstrijd voor lokale en regionale professionals uit de trouwbranche. Ruim veertig trouwexperts presenteren de tradities en trends aan de verliefde stellen uit Zwolle en omstreken. Bezoek het sfeervolle inspiratieplein en vink in één dag je volledige things-to-do af. Een gezellilge en inspirerende dag voor iedereen met trouwplannen.

Yesss, jullie gaan trouwen!

Laten we beginnen met de voorpret. Samen met héél veel leuke trouwexperts uit de regio willen wij jullie graag helpen met de organisatie van jullie perfecte huwelijksdag. Op een verrassende en interactieve manier nemen wij jullie mee naar de mooie tradities en trends die de trouwbranche te bieden heeft. Behalve een persoonlijke kennismaking gelden er vaak leuke aanbiedingen.

Wij kijken er naar uit jullie te ontmoeten tijdens de 1e editie van Trouwbeurs Zwolle. Wij zetten de bubbels alvast koud. Graag tot ziens op zondag 29 september bij Theater de Spiegel.

Trouwbeurs Zwolle zei:

Dag Teus, wat leuk! Je mag contact opnemen met de organisatie. info@njoyparty.nl

Teus Verduin zei:

Heb ik begrepen dat er ruimte is voor een muzikaal podium? Ik ben horecaondernemer in Tiel en zing regelmatig Engelstalige liefdesliedjes (soundmix) op ons podium. Op 30 maart presenteer ik mijn cd “For my Lady: Love and Trust”. Kunt u mij de spelregels, om hieraan mee te doen, doorgeven?

Reageren

Gerelateerde artikelen

Large_weddingfair_rotterdam

22 september: WeddingFair Heiloo

Large_weddingevent_rotterdam

22 september: WeddingEvent ss Rotterdam

Large_bruidsbeurs_nederland

25 september: Bruidsbeurs in Putten

Large_bruidsbeurs_hoogeveen

28 en 29 september: Bruidsbeurs Hoogeveen

Gerelateerde bedrijven