27 januari 2019: Trouwbeurs Alkmaar « Huwelijk
Large_trouwbeurs_alkmaar_bruidsbeurs

27 januari 2019: Trouwbeurs Alkmaar

Wat in begon als creatief concept is nu een uniek begrip in Alkmaar. Jaarlijks verzamelen zo'n veertig regionale ondernemers verzamelenzich tijdens deze trouwbeurs in de voetbaltempel van Alkmaar. Normaal gesproken is de luxe lounge een uitvalbasis voor zakelijke voetbalfans. Tijdens Trouwbeurs Alkmaar fungeert de lounge als een sfeervol inspiratieplein voor verliefde stellen met trouwplannen. Trouwbeurs Alkmaar is een thuiswedstrijd voor regionale professionals uit de trouwbranche.

Volop informatie en inspiratie onder één dak

Trouwbeurs Alkmaar is een interactieve en laagdrempelige trouwbeurs waar alle aanstaande bruidsparen, (schoon)ouders, getuigen, vrienden en kinderen uit Noord-Holland van harte welkom zijn. Doel van dit event is om de toekomstige bruidsparen te informeren en inspireren tijdens de voorbereidingen voor hun huwelijksdag. Bruidshuizen showen hun bruidskleding, herenmodezaken feestelijke kleding voor de man.

Van modeshow tot live entertainment en van van pop-up kidsopvang tot rondleidingen in het AFAS Stadion. Iedereen kan zich tijdens Trouwbeurs Alkmaar vermaken. Alle bezoekers zijn van harte welkom van 9.45 uur tot 16.00 uur. Scoor hier je tickets met korting.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Large_weddingfair_etten-leur

24 februari: WeddingFair Utrecht

Large_bruidsbeurs_nederland

31 maart: Bruidsbeurs Nederland - Huizen

Large_huwelijksreizen_amsterdam

Karin’s Choice – Honeymoon Hotspots: van romantische boutique hotels tot exotische luxe villa’s

Large_trouwbeurs_alkmaar_bruidsbeurs

27 januari 2019: Trouwbeurs Alkmaar

Gerelateerde bedrijven