24 maart: WeddingFair Rotterdam « Huwelijk
Large_weddingfair_etten-leur

24 maart: WeddingFair Rotterdam

Op zondag 24 maart 2019  is de WeddingFair Rotterdam. Op de beurs kun je handen schudden, proeven, voelen, ruiken én uitproberen. Er is geen betere manier om inspiratie op de doen dan bij WeddingFair in Rotterdam. Op de grootste trouwbeurs van Nederland kun je op één dag 60 trouwspecialisten ontmoeten!

Ontmoet supertoffe trouw- en feestlocaties, kom bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten, in vervoering raken van een trouwjurk en laat je verblinden door schitterende sieraden. De bruidegom verdiept zich in het trouwpak, de playlist van de DJ en keurt de trouwauto. Trouwbeurs Rotterdam

Gratis extra’s

Trouwagenda cadeau, de toegang kost je geen cent, er ligt een bruidsmagazine voor je klaar en alle kids krijgen een presentje. Ze hebben ook nog een verrassende #loveandwin actie voor je in petto waarbij jullie een bruidsfotoreportage van jouw trouwdag kunnen winnen!

WeddingFair Rotterdam

WeddingFair Rotterdam is op zondag 24 maart 2019 van 11:00 uur tot 17:00 uur in Worldhotel Wings, Airportplein 55, 3045 AP Rotterdam. Goed bereikbaar met de auto en het OV: met tramlijn E en buslijn 33 vanuit Den Haag en Rotterdam die je bij het hotel brengt. Voor de hotelgarage kun je op de beurs een voordelige parkeerkaart kopen. Gratis entree.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Large_weddingfair_etten-leur

24 maart: WeddingFair Rotterdam

Large_bruidsbeurs_nederland

31 maart: Bruidsbeurs Nederland - Huizen

Large_trouwbeurs_gelderland

14 april Walking Wedding Fair Wolfheze

Large_bruidsbeurs_trouwbeleving

Trouwbeleving Events 2018-2019

Gerelateerde bedrijven