24 februari: WeddingFair Utrecht « Huwelijk
Large_weddingfair_etten-leur

24 februari: WeddingFair Utrecht

Bij de trouwspecialisten op deze trouwbeurs vind je inspiratie, de beste adviezen én antwoorden op al jouw duizenden vragen om jouw perfect wedding te organiseren.

Trouwspecialisten voor inspiratie uit jouw regio

Op 24 februari 2019  vind je de WeddingFair in Utrecht @Theater Stefanus. Tijdens een WeddingFair kom je oog in oog te staan met ruim 40 professionele bedrijven die gespecialiseerd zijn in bruiloften. Je ontvangt er alle informatie die je nodig hebt vanaf de visagiste die jou laat stralen op de mooiste dag van je leven, bruidstaarten en trouwjurken, tot aan de fotograaf die deze dag voor je vastlegt.

Trouwbeurs Utrecht
Foto: Bryan Schneijder / Pexels

Een budgetbooster winnen, for ever and always

Jij wordt de allermooiste bruid in de perfecte bruidsjurk! Elke bruid kiest de mooiste trouwjurk. Na het succes van vorig jaar presenteert WeddingFair ook in Utrecht de #loveandwin actie. Bij jouw beursbezoek maak je kans op een trouwjurk tot 1000 euro!*

Gratis extra’s.

Trouwagenda cadeau, de toegang kost je geen cent, er loigt een Bruidsmagazine voor je klaar en je kunt deelnemen aan de workshop om een moodboard te maken. Een moodboard kan helpen om jouw mooiste dag beter in beeld te krijgen. Door de losse gedachten op een moodboard in beeld te brengen wordt de puzzel van jouw trouwdag één plaatje. Vertaal je gedachten in beelden en kleuren.

Moodboard maken bruiloft

WeddingFair Utrecht

WeddingFair Utrecht is op zondag 24 februari 2019 van 11:00 uur tot 17:00 uur in Theater Stefanus, Braziliëdreef 2, 3563 CK Overvecht, Utrecht. Gratis entree, parkeren en cadeautjes: trouwagenda en workshop. Beursactie: trouwjurk winnen.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Large_weddingfair_etten-leur

24 februari: WeddingFair Utrecht

Large_bruidsbeurs_nederland

31 maart: Bruidsbeurs Nederland - Huizen

Large_trouwbeurs_alkmaar_bruidsbeurs

27 januari 2019: Trouwbeurs Alkmaar

Large_trouwbeurs_spijkenisse_weddingeventcarltonoasis

10 februari: Wedding Event Spijkenisse

Gerelateerde bedrijven