Dark_loader
20 januari: WeddingFair Lisse « Huwelijk
Large_weddingfair_etten-leur

20 januari: WeddingFair Lisse

Door Huwelijk.nl

Category_icon

Bruidsbeurzen

0

Reacties

Ben je pas gevraagd of is de trouwdatum al geprikt? Er moet veel worden gedaan om jouw perfecte bruiloft te plannen. Daar kan je vast wel wat hulp bij gebruiken. Op WeddingFair staan professionals om jouw vragen te beantwoorden en je te adviseren.

Of je nou op het strand wilt trouwen, in een zaal van 600 m2 of gewoon in je achtertuin, de professionals weten hoe ze je het beste kunnen helpen.  De locatie eigenaren die jou de verschillende mogelijkheden laten zien, de modehuizen voor de bruid en de bruidegom, de visagiste die jou vertelt hoe je het best kan stralen op jouw dag, trouwringen, vervoer, muziek, bruidstaart etcetera. Kortom: bij WeddingFair moet je zijn voor deskundig advies. Lees meer over de deelnemers op Facebook.

Trouwplannen? Hier krijg je antwoorden op al jouw vragen

Op 20 januari 2019  vind je WeddingFair in hotel de Nachtegaal in Lisse. Hier zijn meer dan 40 professionele trouwbedrijven om jou te woord te staan. Kortom: bij WeddingFair moet je zijn voor deskundig advies. Je hebt gratis toegang tot de Beurs en je kunt ook gratis parkeren.

#loveandwin leuke kimonoset voor jou en je vriendinnen

WeddingFair weet dat een bruiloft best prijzig kan zijn en heeft op elke beurs een #loveandwin actie  waar jij een trouwprijs kunt winnen uit het prijzenpakket van € 25.000,-. In Lisse doe je mee voor de kimonoset t.w.v. € 449 euro. Een leuk cadeau voor jou en je bruidsvriendinnen.
Roze Kimono's

Trouwagenda helpt jou plannen

De Trouwagenda is een echte must-have. De vernieuwde editie heeft een 24-maanden bulletjournal waarin de bruid haar persoonlijke trouwbelevenissen kan noteren om te bewaren voor later. Met de Trouwagenda (winkelprijs 10 euro) regel je ook alle afspraken en leveranciers en houd je nauwkeurig zicht op het budget en de planning. Na je inschrijving ontvang jij de Trouwagenda gratis cadeau.

Workshop wedding-moodboard maken

Breng de sfeer van jouw bruiloft in beeld op een 3D-moodboard, zo begrijpen de trouwspecialisten jou en kunnen ze je een extra handje helpen. Dit is alvast de eerste tastbare herinnering voor later! Op de beurzen van WeddingFair kun je aan deze workshop geheel gratis meedoen.
Moodboard maken bruiloft

OP=OP Cadeau

WeddingFair geeft aan 100 bruidsparen het Magazine BRUID en Bruidegom. Het meest gelezen bruidsblad van Nederland dat een geweldige bron van informatie en inspiratie voor bruidsparen bevat. Dus wees er als één van de eersten bij!

WeddingFair Lisse in hotel de Nachtegaal, Heereweg 10, 2161 AG Lisse. Zondag 20 januari 2019 van 11:00 tot 17:00 uur. Kids krijgen een verrassingscadeau en bruiden ontvangen de trouwagenda.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde bedrijven