Once in a lifetime « Huwelijk
Large_huwelijksreis_riksjatravel

Once in a lifetime

Met Riksja Travel reis je naar het hart van onderstaande bestemmingen door de keuze van slaapplekken en activiteiten. Wij zorgen dat jullie de highlights tijdens jullie huwelijksreis op jullie eigen manier beleven, zonder deze momenten met hordes andere toeristen te moeten delen.

Zuid-Afrika

Dit land lijkt wel gemaakt voor huwelijksreizen. Lekker rondtoeren in je eigen bolide en onderweg stoppen waar en wanneer je maar wilt voor een spontane picknick. Heerlijk toch? En wat dacht je van de culinaire hoogstandjes zoals de braai (soort bbq) en de lokale wijnen? Tussen het eten door speur je naar de Big Five en ontdek je de veelzijdigheid van het land. Voeg daar de bijzondere slaapplekken aan toe, zoals een rondavel of bushlodge, en jullie huwelijksreis is er een om nooit meer te vergeten!
Huwelijksreis Zuid-Afrika

Romantisch Indonesië

Het Indonesische eiland Bali heeft alle ingrediënten om van jullie huwelijksreis een romantische reis te maken: mystieke tempels, sfeervolle slaapplekken zoals het waterpaleis van Tirtagangga en een laid-back eilandsfeer. Voeg wat actie toe op het eiland Java waar je dwaalt tussen de stoepa’s van de Borobudur of naar de top van de Bromovulkaan klimt. Sluit je huwelijksreis bijzonder af in een hutje op het witte strand van een van de Gili-eilanden.
Huwelijksreis Indonesie

Het sprookje van 1001 nacht

Op maar vier uur vliegen beland je midden in het sprookje van 1001 nacht. Welkom in Marokko! Slenter door de soeks vol kruiden, kleurrijke oosterse lampen en geurige eettentjes. En trek het binnenland in voor palmoases, valleien en bijzondere ontmoetingen in vriendelijke berberdorpjes: dat is het échte Marokko. En slapen? Dat doe je de ene in een romantische riad en de andere nacht onder de sterrenhemel in de woestijn …
Huwelijksreis Marokko

Of wat dacht je van

Sri Lanka gecombineerd met de Malediven? Of je laten meevoeren door de charme van Cuba? Met Riksja Travel brengen we je naar meer dan 40 bestemmingen wereldwijd. Met bouwstenen (korte reizen van twee tot vijf dagen inclusief vervoer, bijzondere slaapplekken en vaak een excursie) puzzelen we samen jullie ideale huwelijksreis in elkaar.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Large_huwelijksreizen_amsterdam

Karin’s Choice – Honeymoon Hotspots: van romantische boutique hotels tot exotische luxe villa’s

Large_huwelijksreis_333travel_mauritius

Maak een verre huwelijksreis om nooit te vergeten…

Large_huwelijksreis_betterplaces

Ontwerp je verre huwelijksreis op maat

Large_huwelijksreis_riksjatravel

Once in a lifetime

Gerelateerde bedrijven