Dark_loader
Trouwen en op huwelijksreis in Nederland « Huwelijk
Large_huwelijksreis_vakantie_nederland

Trouwen en op huwelijksreis in Nederland

Door Huwelijk.nl

Category_icon

Huwelijksreizen

0

Reacties

Waarom ook niet! Eerst trouwen in Nederland en vervolgens op huwelijksreis in eigen land. Nederland heeft namelijk zoveel mooie plekjes die daar geschikt voor zijn. Ga je voor landelijk of stads, voor de bossen of de kust?

De landschappelijke variatie biedt een enorme diversiteit aan locaties voor zowel een uniek trouwfeest als voor een weldadige huwelijksreis. Er is nu een website waar je al die bijzondere locaties kunt vinden: www.elkeplek.nl.

Mega logeerpartij

Op Elkeplek.nl vind je een groot aanbod groepsaccommodaties. Veel daarvan bieden zich ook aan als trouwlocatie. Het leuke daarvan is dat je ook je gasten kunt vragen te blijven slapen. Bedden genoeg in een groepsaccommodatie! Dan hoeft niemand ‘de BOB’ te zijn en heb je de volgende ochtend nog een gezellige nazit aan het ontbijt. Dat maakt je trouwfeest onvergetelijk.
Trouwen Groepsccommodatie
Foto: Blauwestadhoeve, Midwolda

Als je via Elkeplek.nl gaat zoeken naar een groepsaccomodatie die ook als trouwlocatie kan dienen, moet je meestal een formulier invullen. Je boekt dus niet direct. Dat is beter omdat je zo eerst alle zaken kunt afstemmen met de eigenaar. Vraag dus gerust bij meerdere accommodaties een prijs aan en vraag naar de mogelijkheden. Kijk op Elkeplek.nl/groepsaccommodaties voor het aanbod.

Huwelijksreis in Nederland

Ook de huwelijksreis kun je perfect plannen in Nederland. De keuze is enorm: romantische plekjes, ongerepte natuur of heel bijzondere overnachtingen. Op Elkeplek.nl vind je ze allemaal.
Strandhuisjes

Ben je avontuurlijk aangelegd, boek dan een overnachting op een kampeervlot of wil je eens een bijzondere ervaring, overnacht dan in een helicopter. En wat altijd mooi is, zijn de Waddeneilanden. Heerlijk uitwaaien en samen genieten. Romantiek met een hoofdletter R. Vooral op de speciale strandhuisjes die je maar op enkele plaatsen ziet.

Glamping op je huwelijksreis

Steeds meer jonge stellen kiezen voor avontuur. Zelfs voor de huwelijksreis. Dus geen 5-sterren hotels maar heerlijk erop uit de natuur in. Dat kan prima in Nederland. Zeker als het weer een beetje mee zit. De trend in kamperen is ‘Glamping’, oftewel kamperen met glamour. Je tent staat al helemaal klaar en is ingericht. Je slaapt op goede bedden en je hebt een eigen douche. Zo ben je toch avontuurlijk maar houd je voldoende tijd voor elkaar over.
Glamping Nederland

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde bedrijven