Bijzondere huwelijksreizen « Huwelijk
Large_executivetravel_huwelijksreis

Bijzondere huwelijksreizen

Executive VIP Travel zorgt voor een huwelijksreis die je niet snel zult vergeten. Kwaliteit, expertise en flexibiliteit zijn het uitgangspunt voor het organiseren van je eigen “huwelijksreis-op-maat”.

‘Paradise is waiting’

Vele exclusieve resorts op exotische bestemmingen, zoals Mauritius, Malediven, Zanzibar of Seychellen in de Indische Oceaan lenen zich uitstekend voor een perfecte huwelijksreis. De hagelwitte zandstranden en het turquoise gekleurde water zijn het paradijselijke decor van sfeervolle boetiekhotels, luxe strandresorts of exclusieve privé eilanden in een tropische groene omgeving. Een andere wereld ver weg van het dagelijks leven.
Huwelijksreis

Bovendien heeft een geselecteerd aantal hotels aantrekkelijke honeymoonarrangementen, die bijvoorbeeld bestaan uit kortingen voor de bruid, champagne, bloemen en speciale attenties op de kamer, zoals een met bloemen gedecoreerd bed, een romantisch diner bij kaarslicht op het strand of een upgrade naar een luxere kamer. Bekijk ter inspiratie onze speciale honeymoonarrangementen.

‘Offbeat discoveries’

Op zoek naar avontuur op onontdekte plekjes op de wereld ver weg van het massatoerisme? Daar waar een exotische cultuur, een kleurrijke bevolking en een verrukkelijke ‘cuisine’ uw leven voor altijd zullen veranderen. Onze tip: overnachten midden in het regenwoud van Costa Rica in het prachtige Pacuare Jungle Lodge, alleen per raft bereikbaar en met de mogelijkheid om in de top van een boom te dineren. Eén van de beste plekken ter wereld om grizzly beren te spotten is “Great Bear Lodge” in Canada, gelegen aan het einde van een fjord en alleen bereikbaar per vliegtuigje.
Huwelijksreis Canada

‘Safari & Beach’

Voor veel stellen bestaat een perfecte huwelijksreis uit een mix tussen avontuur en strand. Waar je dan aan kunt denken is een combinatie van een rondreis door Sri Lanka  met een strandverlenging op de Malediven. Of ga op safari in Zuid-Afrika of Botswana en sluit de reis af met een romantisch verblijf op de Malediven. Wij regelen jullie droomhuwelijksreis en nemen alle zorg uit handen. Je hoeft alleen nog maar te genieten.

www.executivetravel.nl

Reageren

Gerelateerde artikelen

Large_huwelijksreis_riksjatravel

Op huwelijksreis, maar wel nét even anders

Large_huwelijksreis_cuba

Huwelijksreis naar Cuba

Large_huwelijksreizen_amsterdam

Karin’s Choice – Honeymoon Hotspots: van romantische boutique hotels tot exotische luxe villa’s

Large_1

Complete privacy met een privé villa op de huwelijksreis

Gerelateerde bedrijven