Kasteel Heeswijk: het begin van een droomreis « Huwelijk
Large_kasteel_heeswijk

Kasteel Heeswijk: het begin van een droomreis

Kasteel Heeswijk beschikt over verschillende ruimtes die elk op unieke wijze bijzonder en sfeervol ingericht zijn. Zo kan de ceremonie in de fraaie Wapenzaal voltrokken worden, kunnen jullie toasten tussen de bloemen op het romantische gazon in de Kasteeltuin en dineren en feesten in de vorstelijke Keldergewelven.

Historische trouwlocatie

Wie door de toegangspoort van Kasteel Heeswijk de kinderkopjes van de binnenplaats betreedt, stapt in een vingerknip een andere wereld binnen. De rust, de stijl en de dynamiek van bijna duizend jaar historie, nemen u direct bij de hand en zorgen voor een aangenaam soort energie.

Kasteel Heeswijk behoort tot de meest karakteristieke historische locaties van Nederland en herbergt de kenmerken van een goed bewaard geheim. De tegelijkertijd robuuste én elegante voormalige waterburcht, is monumentaal gelegen in de bossen iets ten zuidoosten van ’s-Hertogenbosch.
Trouwen Kasteel Heeswijk

Trouwen in Kasteel Heeswijk

Per jaar treden op Kasteel Heeswijk meer dan honderd geliefden met elkaar in het huwelijk. Voor elk van hen het begin van een droomreis die formeel in de Wapenzaal van het kasteel van start gaat. De Keldergewelven (tot 250 gasten) en het Koetshuis (tevens brasserie) mogen daarop jaarlijks duizenden feestvierende geestverwanten ontvangen. Sinds kort mag Kasteel Heeswijk bruidsparen en hun gasten, zelfs zijn meest exclusieve en prestigieuze zalen ter beschikking stellen: de ridderzaal en de salon.
trouwen Kasteel Heeswijk

U komt met een voornemen, een plan, een droom wellicht, en Kasteel Heeswijk zet er zijn ervaring, zijn historische pracht, maar vooral zijn gastvrijheid en zijn ziel en zaligheid naast. Omdat dat nu eenmaal in zijn wezen zit. En in dat van zijn medewerkers. Onze lijfspreuk luidt dan ook niet zomaar ‘Kasteel Heeswijk, Vier seizoenen Inspiratie’.

Bijkomen in Het Koetshuis

Sinds kort beschikt Kasteel Heeswijk over ‘Brasserie Het Koetshuis’, waar drankjes, gerechten en andere versnaperingen van de uitstekende kleine kaart verkrijgbaar zijn. Een ideale en sfeervolle plaats om even uit te rusten, bijvoorbeeld voor receptiegasten en feestgangers die niet met u meedineren.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Large_trouwen_amsterdam_grachten_rederij-de-nederlanden

Trouwen op de Amsterdamse grachten

Large_metveelliefdetrouwbeurs_devolksabdij_ossendrecht

6 oktober: Met veel Liefde Ossendrecht

Large_trouwlocaties_brabant

Dit zijn de mooiste trouwlocaties in Noord-Brabant

Large_trouwjurk_winnen_bruidsmode

Win een trouwjurk

Gerelateerde bedrijven