By June – Honeymoon Hotspots: van romantische boutique hotels tot exotische luxe villa’s « Huwelijk

By June – Honeymoon Hotspots: van romantische boutique hotels tot exotische luxe villa’s

Wordt het Griekenland, Spanje, Portugal of Italië of ga je liever exotisch naar Curacao? De Honeymoon Hotspots van By June zijn kleinschalig, weg van de massa en inclusief huurauto. Samen met jou zoeken we voor jou het allermooiste plekje uit en zorgen we er voor dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Romantische Boutique hotels

Niets zo fijn als met z’n tweetjes een toertje maken door een prachtige omgeving en bij thuiskomst de heerlijke sfeer en persoonlijke service van een boutique hotel te ervaren. Vlij je lekker neer langs het zwembad of duik met je kersverse partner je jacuzzi in. Andermaal tijd voor een glaasje bubbels, maar nu met uitzicht over zee.

Honeymoon Hotspots Boutique hotels: Albatroz HotelIl Villette Appartementen, Casitas Huetor, Stefanos Village Appartementen, Sun Village Boutique of White Pearls Luxury Suites.

Albatroz Hotel

Luxe villa’s met privé zwembad

Wil je veel privacy? Kijk dan eens naar een luxe villa. Neem een ochtendduik zo vanuit je slaapkamer in je privé zwembad, luier met je lief in de zon en zoek ’s avonds een fijn restaurantje op in het dorp verderop. Dat is iedere dag weer genieten.

Honeymoon Hotspots villa’s: Emerald Suites, Villa’s Kouros & Kori, Salakos Villas en Casa Botavara

Emerald Suites

Exotisch Bali of Curacao

Kies voor de gelegenheid voor een exotische bestemming. Geniet van het gemoedelijke Caribische leven op Curaçao of ontdek de bijzondere cultuur en spiritualiteit van Bali. Beide bestemmingen staan ook garant voor tropische stranden, exotische sferen en romantiek.

Honeymoon Hotspots Bali of Curacao: Villa Anjali Purple, Villa Candi Kecil Tiga, Lotus Villa’s of Villa L’Orangerie Appartementen

Villa Anjali Purple

 

Reageren

Gerelateerde artikelen

Trouwen in Noord-Holland

Een onvergetelijke huwelijksreis: een op maat gemaakte rondreis door Australië en Nieuw-Zeeland

By June – Honeymoon Hotspots: van romantische boutique hotels tot exotische luxe villa’s

Maak een verre huwelijksreis om nooit te vergeten…

Gerelateerde bedrijven