Smakelijke bruiloft-afsluiter « Huwelijk
Large_bruiloft_snack

Smakelijke bruiloft-afsluiter

Eigenlijk is het vooral bedoeld voor de gasten die laat op de avond nog ver moeten rijden. Even een kop koffie om wakker te blijven na een feest dat vaak tot in de late uurtjes heeft plaatsgevonden en ondanks al het eten op de dag zelf, nog even het bekende broodje voor de liefhebber, zodat niemand midden in de nacht met de honger in de maag naar huis hoeft te rijden. Er zijn echter genoeg lekkere alternatieven voor dit toch wat simpele broodje.

Vette hap

Niets lekkerder dan een lekkere snack na een avond dansen en gek doen. Denk daarbij aan een broodje hamburger, warm vlees of shoarma. De laatste tijd is vooral de puntzak friet erg populair op bruiloften. Kijk daarvoor eens op www.pomms.nl, waar ze voor grote feesten en evenementen biologische friet, of andere verantwoorde snacks leveren.
Andere leuke verrassingen zijn bijvoorbeeld een hotdog kraam, een haringkar, of een poffertjeskraam. Ook leuk, huur een mobiele snackwand! Reken maar dat je daar leuke reacties op krijgt.

Zoet hapje

Verwacht je niet dat jullie gasten nog trek zullen hebben na al die versnaperingen op jullie feest, dan kun je ook leuk en in stijl afsluiten met een glas champagne, of een kleurig, vrolijk drankje.
Of misschien zie jij meer in een zoete lekkernij. Zo kun je tompoezen of bonbons laten maken met jullie trouwdatum erop. Ideaal voor de BOB, want laten dit soort afsluiters nou perfect passen bij die laatste kop koffie!

Door Rinske van Rootselaar
Afbeelding: www.petercallahan.com

Trouwartikelen

Reageren

Gerelateerde artikelen

Large_zomer_bruiloft

De leukste zomerse trouwideeën

Large_trouwdag_zonder-feest

Alternatieven voor het trouwfeest

Large_trouwen_winter

Warme tips bij winters trouwen

Large_catering_bruiloft

Tips voor samenstellen menu

Gerelateerde bedrijven