Dark_loader
Trouwen als jezelf « Huwelijk
Large_trouwen_als_jezelf

Trouwen als jezelf

Door Huwelijk.nl

Category_icon

Maak trouwen nog leuker

0

Reacties

We laten het oude jaar alweer even achter ons. Hopelijk is het ook voor jullie een mooi jaar geweest. Met een gezellige Kerst waarbij, zoals ieder jaar, weer veel teveel kalkoen en rollade is gegeten en met een hoop lege champagneflessen die, als bewijs van de gezellige oudejaarsnacht, nog verborgen staan opgesteld in de bijkeuken. En nu je er zo over nadenkt, ook dit jaar ben je dat stoppen met roken nog aan het overdenken op het balkon, met een walmende sigaret in je hand...

Helaas, die goede voornemens laten nog even op zich wachten en dat terwijl je, voordat je gaat trouwen nog zoveel wilt bereiken. 8 kilo minder, stoppen met roken en een mooi bruin kleurtje op  dat nu nog tamelijk bleke smoeltje. Maar twee keer knipperen en je staat al voor dat altaar!

Laten we realistisch zijn, de perfecte trouwerij bestaat niet. Er is altijd dat ene moment waarop hij de ring niet meteen om jouw vinger krijgt, of dat punt waarop die gast, over wie je al twijfelde, toch iets te diep in het glaasje kijkt. Achteraf zijn er altijd mensen die niet tevreden waren of dingen anders hadden gedaan.

Maar so be it! We hebben met zijn allen de Maya voorspelling 'overleefd', gaan we dan echt in de stress zitten over die paar kilo's extra? In 2013 is trouwen meer dan ooit persoonlijk en voert gezelligheid de boventoon. Trouwen hoeft niet langer perfect, maar moet leuk en onvergetelijk zijn!

Gooi die goede voornemens, dieetboeken en plaatjes van perfecte bruidjes dus uit het raam in 2013 en trouw als jezelf, draag wat jij mooi vindt en doe wat jullie passend en vooral helemaal geweldig vinden. Je trouwt niet voor anderen of omdat het zo hoort. Je trouwt voor jullie en jullie kennen elkaar, mét die extra 8 kilo en dat soms bleke gezichtje, door en door. Maak er een onvergetelijke 'eigen' dag van!

Door Rinske Bosma
Afbeelding boven: treehousetrunkshow.blogspot.nl


Lees eens het boek 'Ja, ik wil, maar wel op mijn manier' van Yvette van der Meer.

 

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde bedrijven