Complete privacy met een privé villa op de huwelijksreis « Huwelijk

Complete privacy met een privé villa op de huwelijksreis

Uitzicht over zee

Wakker naast je geliefde en uitzicht over de zee? Dat maakt een huwelijksreis compleet. Dit kan in alle rust bij Villa Amara la Vita op Zakynthos. Door de ideale ligging van de villa kun je goed tot rust komen. Vanaf de tuin heb je een weids uitzicht over de olijfgaarden en de zee. Ook bij Azzure Vista Villa op Zakynthos heb je je eigen privé villa met uitzicht op de zee.

Uitzicht over zee eliza was here

Bij aankomst krijg je een welkomstpakket met verschillende traditionele producten uit de omgeving. Of ga naar de taverne van de eigenaar voor een Griekse maaltijd, genaamd Dafni beach Taverna. Op het vulkanische eiland Lanzarote in Spanje kun je van alle bruiloftdrukte bijkomen in Villa Mauro met ook weer fantastisch uitzicht over zee.

Privé zwembad met spa

Op huwelijksreis wil je voornamelijk bijkomen en terugtrekken samen met je partner. Zo kun je bijvoorbeeld lekker neerploffen bij je privé zwembad of zen worden door een spa behandeling. Bij Thalassines Villas op Cyprus beschik je over je eigen villa met privé zwembad en een spa.

Villa Cyprus Eliza was here

Dit alles kun je ook vinden bij Sunny Villas & Spa in Chalkidiki. Vanaf je eigen terrasje bij het privé zwembad heb je een schitterend uitzicht op de zee en kun je de zonsondergang zien gebeuren.

Villa op Sardinie Eliza was here

Je eigen privé strand

Wat is heerlijker dan een privé villa met eigen strand te hebben tijdens je huwelijksreis? Punta Falcone is een groot resort op Sardinië, tussen de zee en het dorpje Santa Teresa Gallura in. Het fijne hier is dat je naast het zwembad ook een prachtig privé strand hebt. Bij Porta del Mar op Zakynthos bevind je je in een traditioneel en authentiek huis met je eigen strand als pronkstuk.

Reageren

Gerelateerde artikelen

De meest romantische bestemmingen van Europa

Op zoek naar de perfecte bestemming voor jouw huwelijksreis?

Dit zijn de mooiste huwelijksreisbestemmingen binnen Europa

Een onvergetelijke huwelijksreis: een op maat gemaakte rondreis door Australië en Nieuw-Zeeland

Gerelateerde bedrijven