Dark_loader
Win een droombruiloft « Huwelijk
Large_win_een_droombruiloft_sbs

Win een droombruiloft

Door Huwelijk.nl

Category_icon

Maak trouwen nog leuker

0

Reacties

Wil jij een gratis droombruiloft winnen, met alles erop en eraan, inclusief huwelijksreis en zakgeld? Dat kan! Meld je aan en wie weet zijn jullie eind september hét bruidspaar van het jaar.

Wil jij een droombruiloft winnen? Dat kan! Voor een nieuw programma voor SBS 6 zoekt Talpa stellen die dolgraag willen trouwen maar dat nog níet concreet hebben gemaakt. Jullie zorgen voor de liefde, Talpa zorgt voor de locatie, de ringen, de jurken, het feest én de huwelijksreis... Geef je op en misschien zijn jullie eind september hét bruidspaar van het jaar!

In dit nieuwe programma gaan zes stellen die niets liever willen dan hun liefde met een huwelijk bezegelen de strijd met elkaar aan. Wat ze allemaal delen is de innige wens om te trouwen. En natuurlijk zou het fantastisch zijn als dat gratis en groots tegelijk kan! De inzet bij deze battle is helder: de dag van je leven, helemaal voor nop. De stellen zetten alles op alles om die droomprijs én een droomreis te winnen. Het programma volgt hun dilemma's, hun keuzes met betrekking tot de dag van hun leven, hun afwegingen, hun aarzelingen én hun besluiten en we beleven alles wat er op hun pad komt mee.

Ben jij klaar voor 'ja, ik wil' en wil je een droombruiloft winnen? Geef je dan nu op!

Reageren

Gerelateerde artikelen