Dark_loader
De ‘Zwevende’ Bloementuin « Huwelijk
Large_trouwen-orchideeenhoeve_zwevendebloementuin

De ‘Zwevende’ Bloementuin

Door Huwelijk.nl

Category_icon

Maak trouwen nog leuker

0

Reacties

Romantisch, kleurrijk en helemaal weddingproof… de gloednieuwe ‘Zwevende’ Bloementuin in de Orchideeën Hoeve lijkt wel uit een sprookjesboek geslopen. Duizenden fuchsia’s, begonia’s, geraniums en vlijtige liesjes vormen in deze tuin een magische bloemenhemel.

Een feestje voor je ogen en neus en natuurlijk de perfecte setting voor een magisch huwelijksfeest of een stijlvolle receptie. Bang dat je huwelijksdag in het water valt? Geen zorgen, de Orchideeën Hoeve is geheel overdekt en heerlijk warm!

Het hele jaar door zomer

Extra aankleding hoef je bij de Orchideeën Hoeve niet te regelen. Zodra je ‘Zwevende’ Bloementuin tuin binnenstapt zorgen de duizenden zomerbloeiers voor een heel fijn zomergevoel. Door spiegelwanden lijkt de bloemenparade oneindig en romantische prieeltjes nodigen uit om plaats te nemen onder de bloemrijke vergezichten. Met een tropische cocktail, zoete gebakjes en lekkere hapjes maak je de zomerse beleving helemaal af en wordt het een huwelijksfeest waar iedereen nog lang over napraat!

Trouwen bij de Orchideeën Hoeve

Of jullie het nu groot of klein willen vieren, de mogelijkheden bij de Orchideeën Hoeve zijn net zo veelzijdig als de natuur. Naast de ‘Zwevende’ Bloementuin vind je in het tropische park nog veel meer idyllische plekjes voor een onvergetelijke huwelijksdag. Wat dacht je van een trouwreportage midden in de jungle, een huwelijksceremonie tussen duizenden vlinders of een luxe diner in het sfeervolle serrerestaurant? Kijk voor meer informatie op orchideeenhoeve.nl.

Let op: De ‘Zwevende’ Bloementuin kan tijdens openingstijden niet worden afgesloten voor publiek. Daarom is deze bloemrijke locatie alleen te reserveren voor een receptie of het avondfeest. Een huwelijksceremonie kan in de Orchideeën Hoeve plaatsvinden in de Vlinder Vallei.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde bedrijven