JA, IK WIL (trouwen bij Club Med)! « Huwelijk
Large_trouwen_buitenland_club-med_huwelijksreis

JA, IK WIL (trouwen bij Club Med)!

Op jullie huwelijksdag moet alles perfect verlopen en bij Club Med is dat precies wat je kunt verwachten. Eigenlijk is alles mogelijk en kan de gehele dag naar jullie wensen worden georganiseerd. Zo regelen wij jullie trouwboeket en corsages, bijvoorbeeld vol met tropische bloemen uit de regio en de meest spectaculaire tafelboeketten voor de receptie.

Persoonlijke trouwdag

De ceremonie kan plaatsvinden in een aangeklede zaal in het resort. Maar jullie kunnen ook zelf een locatie uitzoeken, bijvoorbeeld romantisch op het strand of op de hardhouten steiger die tot ver in het water loopt. Ook kunnen jullie privé dineren. Jullie kunnen zelfs samen met de chef-kok een van de speciaal samengestelde menu's kiezen. Op die manier wordt jullie huwelijksdag nog persoonlijker.
Club Med

Live muziek, fotografie, haar & make-up, beautybehandelingen, massages, bruidstaarten en vuurwerk? Alles is mogelijk en wij regelen het graag voor jullie van begin tot eind.

Huwelijksreis

Ook lenen de Resorts zich uitstekend voor een bijzondere en romantische huwelijksreis naar de mooiste plekjes op aarde. Breng jullie wittebroodsweken door op een magische, unieke locatie. Ontsnap naar het paradijs, geniet van romantiek en intimiteit en creëer nieuwe, kostbare herinneringen samen.

Club Med bezorgt jullie fantastische dagen met persoonlijke aandacht en kleine attenties die jullie huwelijksreis net even wat exclusiever maken, dus alles wat jullie te doen staat is ontspannen en echt genieten van jullie droom huwelijksreis.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Large_huwelijksreizen_amsterdam

Karin’s Choice – Honeymoon Hotspots: van romantische boutique hotels tot exotische luxe villa’s

Large_huwelijksreis_333travel_mauritius

Maak een verre huwelijksreis om nooit te vergeten…

Large_huwelijksreis_betterplaces

Ontwerp je verre huwelijksreis op maat

Large_huwelijksreis_mauritius_tenzingtravel

Mauritius; ideaal voor honeymooners

Gerelateerde bedrijven