Romantische uitjes voor als je pas bent getrouwd! « Huwelijk
Large_romantische_uitjes

Romantische uitjes voor als je pas bent getrouwd!

Daarom deze 7 tips die je kunt gebruiken, om ook na de wittebroodsweken van elkaar te genieten en samen erop uit te gaan.

Picknicken in de natuur

Er gaat niets boven je geliefde en de natuur. Ga samen genieten van al het moois dat er te vinden is. Bijvoorbeeld een fietstochtje of wandelen en neem een picknickmand mee. Ga lekker liggen op je kleedje, ontkurk die lekkere fles wijn en snoep van al het lekkers uit de picknickmand. En wordt het donker? Steek dan romantisch de kaarsjes aan en kruip onder een dekentje en geniet van de sterren. Of een kasteelpicknick? Ook leuk om weg te geven!

Wellness dagje

Een dagje genieten in een kuuroord. En dit is ook iets voor de heren. Geniet en ontspan samen in een van de verschillende kuuroorden in Nederland; Elysium in Bleiswijk, de Zwaluwhoeve in Hierden en Thermae 2000 in Valkenburg niet te vergeten. In Valkenburg kun je ook genieten van een wandel- of fietstocht. In deze kuuroorden staan ontspanning en verwennerij centraal. Geniet samen en kom helemaal ontspannen terug!

Ballonvaart

Een heel ander uitje is een ballonvaart voor twee. Hier denk je niet direct aan, maar niets is minder waar. De afgelopen jaren is dit uitje zeer populair geworden. Eenmaal in de lucht waan je je in een andere wereld en kun je genieten van prachtig uitzichten. Als het helder weer is, kun je 100 km ver kijken! Laat je leiden door de wind en ontdek nieuwe plekken!

Dagje Amsterdam

Een dagje naar onze hoofdstad: Amsterdam is een waar uitje. De Dam bezoeken, winkelen in de straten dichtbij gelegen zoals de Kalverstraat en Nieuwendijk. Wandelen is ook een mogelijkheid. Dit kan in het Vondelpark of een spannende wandeling over de Wallen. Kijk hier voor de tip: weekendje Amsterdam.

Avondwandeling aan zee

Niet iedereen woont bij de zee. Daarom is een romantische overnachting een goed idee. Wandel samen met je geliefde door de branding en voel de zon en de wind op je gezicht en geniet van het ruisen van de zee.

Boottochtje op een meer

Samen dobberen op een meer. Hoe romantisch klinkt dit? Dit klinkt als een ideaal uitje voor een zwoele zomer. Even alle zorgen vergeten en geniet van de mooie natuur.

Lopen op het wad

Door wadlopen leer je het wad kennen. Bij eb wandel je met een gids, over de drooggevallen zeebodem en ontdek je de natuur van de wadden. Twee tot drie uur voor laagwater begin je aan de dijk. Hier krijg je wat informatie van een gids over wat je te wachten staat. De tocht kan dan beginnen. Je loopt eerst over de kwelder en daarna het wad.

Je maakt kennis met een bijzonder stukje natuur, je kunt bij goed weer kilometers ver kijken. Onderweg maak je kennis met een uniek stukje natuur. En bij goed zicht kun je kilometers ver kijken. Een wadloopzwerftocht duurt ongeveer 2.5 tot 3 uur. Met een voldaan gevoel kun je terugkijken op een geslaagde dag. Een afspraak maken van te voren is een aanrader.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Large_trouwstress_ontspanning_trouwdag

Alles over trouwstress en verschillende manieren om te ontspannen

Large_romantische_uitjes

Romantische uitjes voor als je pas bent getrouwd!

Large_trouwbelofte_reinedevries

Schrijf je eigen trouwbelofte

Large_trouwringen

Dagje trouwringen shoppen