Trouwen bij Bruidsboetiek Lovely Lady « Huwelijk

Bruidsboetiek Lovely Lady

Stationsstraat 86
5141 GG Waalwijk

0416 337388
info@lovelady.nl
www.lovelylady.nl

Een droomjurk voor elke bruid en elk budget

Bij Bruidsboetiek Lovely Lady gaan we graag samen met jou op zoek naar DE bruidsjapon voor de belangrijkste dag in je leven. Wij bieden al vanaf 1977 onze bruiden een uitgebreide en zorgvuldig geselecteerde, moderne en fantastische collectie aan. Alleen het allermooiste is goed genoeg voor onze bruid.
 
Bruidsboetiek Lovely Lady is een mooie, ruime en sfeervolle winkel waarbij de bruid veel privacy krijgt. Ons bruisende en ervaren team, met passie voor het vak, staat voor je klaar om te helpen bij het uitzoeken van jouw droomjurk. Persoonlijke aandacht staat hierbij voorop.

Bruidsmode Waalwijk

Specialiteiten

  • Bruidsmode van moderne en eigentijdse merken

  • Bruidsmeisjes

  • Ons atelier in huis, eigen ontwerp mogelijk

Wij verkopen ook:

  • Accessoires (o.a. sluiers en tiara’s)

  • Lingerie

  • Schoenen

  • Sieraden

Ons bruisende en ervaren team, met passie voor het vak, staat voor je klaar om te helpen bij het uitzoeken van jouw droomjurk. Persoonlijke aandacht staat hierbij voorop.

Voor elk budget een stralen bruid

Bij Bruidsboetiek Lovely Lady nemen wij uw budget serieus en zullen dan ook altijd binnen dit budget blijven. De prachtige collectie is geprijsd tussen de € 1000 en € 2000. Onze zeer gerenommeerde merken zijn bekend en geroemd om hun exclusieve uitstraling en bijzondere hoge kwaliteitsnorm.

Onze merken zijn: White One (uit het huis van Pronovias), Ladybird, Randy Fenoli, Modeca, Sincerity, Justin Alexander, Adore by Justin Alexander, Alure Bridel Int, Lilian West, Bianco, Brinkman, Jessie K, Miss Emely, Tres Chic, Pure, Herve Paris, Libelle en Linea Raffaelli.

Alle stijlen

Wij hebben alle stijlen in huis, van een mooie romantische collectie tot een speelse en eigentijdse stijl. Tevens hebben wij atelier aan huis, met creatieve coupeuses, om uw eventuele speciale wensen te laten verwezelijken.

Voor elk budget een prachtige japon, dat is waar wij voor staan! In onze doorlopende sample sale hebben wij japonnen vanaf € 500,- t/m € 1000,-. Deze japonnen zijn nieuw, maar uit de bestaande collectie gehaald. Wellicht zit jouw japon hierbij.
Bruidsmode Waalwijk

V.I.P. avonden

Perfect voor de moderne jonge vrouw van deze tijd, onze VIP avonden! Je kunt in alle rust en in een sfeervolle ambiance jouw bruidsjapon uitkiezen, met daarbij een hapje en een drankje en niet helemaal gebonden aan een vaste eindtijd? Of is het voor jou, of degenen die je graag bij deze keuze wilt betrekken, moeilijk om overdag te komen? Dan is deze bijzondere VIP avond voor jou de perfecte uitkomst.

Wees er wel op tijd bij, want de avonden zijn zeer populair en snel volgeboekt! Wil je meer weten? Dan ben je welkom op onze site: www.lovelylady.nl of bel ons voor info en/of plan een afspraak.

Wij zien jullie graag komen, tot gauw ziens!

Gerelateerde artikelen

Alles wat je moet weten over de nieuwste trouwjurken collecties

17 maart: Trouwbeurs Van der Valk Breda

Zondag 7 april: Trouwspiratie bij Beachclub Sunrise Best

Waarom een maatpak het ideale trouwpak is

Gerelateerde bedrijven