Dark_loader
Trouwen bij Trouwartikelen.nl « Huwelijk
Staticmap?center=52.6944873,4.8351691&zoom=15&size=640x275&maptype=mobile&markers=52.6944873,4

Trouwartikelen.nl

Newtonstraat 46
1704 SB Heerhugowaard

072 2100305
klantenservice@trouwartikelen.nl
www.trouwartikelen.nl


Ga je binnenkort trouwen? Gefeliciteerd!

Wij van trouwartikelen.nl willen daar graag ons steentje aan bijdragen. Onze naam zegt het al, alles voor de mooiste dag van jullie leven! Met ons brede assortiment aan gastenboeken, bedankjes, taarttoppers, ringendoosjes, tafeldecoratie en thema artikelen kunnen wij een zeer compleet assortiment aanbieden.

Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. Onze porseleinen taarttoppers bijvoorbeeld zijn zeer gedetailleerd en worden met de hand beschilderd. Hierdoor zijn veel taarttoppers te personaliseren. Zo kan bijvoorbeeld de haar- en huidskleur en zelfs de schoentjes van de bruid naar eigen keuze worden beschilderd.
Trouwartikelen

Personaliseren

Of willen jullie bijvoorbeeld iets anders dan het gebruikelijke ringkussentje? Dan hebben we heel mooie ringendoosjes van hout of transparant kunststof. Deze zijn te personaliseren met jullie namen of initialen en trouwdatum.

Of wat dacht je van servetten voor bij het diner, borrel of taart, met jullie namen en een mooi logo. Natuurlijk hebben we ook aan de toast gedacht, zo hebben we champagne glazen waar jullie je namen in kunnen laten graveren. Of eventueel een hele champagne toren! En voor de bruidstaart hebben wij ook heel mooie taart serveersets, bestaande uit een mes en taartschep, en ook deze kan voorzien worden van jullie namen.

In ons assortiment aan bedankjes hebben wij een zeer ruime keus. Een grappig badeentje in doosje, een romantisch kaarsje, een leuke flesstop of toch liever iets zoets zoals chocolade of gepersonaliseerde snoephartjes? En ook hier kunnen we het een en ander personaliseren met bijvoorbeeld een mooi lint met jullie namen of persoonlijke boodschap. Het is allemaal mogelijk!

Service staat voorop 

Wij gaan ons uiterste best doen om jullie order zo snel mogelijk te leveren. Gepersonaliseerde artikelen hebben altijd een korte levertijd van max. 2 weken. Maar wij houden jullie trouwdatum in de gaten, zodat we zeker zijn dat de artikelen op tijd bij jullie zijn. Gaat het toch ergens mis met bijvoorbeeld het transport, is er iets kapot of is het toch niet wat je ervan verwachte dan gaan we dat natuurlijk meteen voor jullie oplossen.

Trouwartikelen.nl, alles voor de mooiste dag van jullie leven!

Gerelateerde bedrijven