Trouwen bij Bruidskleding Hannelore « Huwelijk

Bruidskleding Hannelore

Harkulo 19
3085 MH Rotterdam

06 28841629
info@bruidskledinghannelore.nl
www.bruidskledinghannelore.nl

Welkom bij Bruidskleding Hannelore

Wat maakt Bruidskleding Hannelore anders dan andere bruidsmodezaken? In Rotterdam Zuid vind je de meest flexibele Bruidsmode Boutique met een schitterende unieke collectie (in alle stijlen en maten).Bruidskleding Hannelore trouwjurken

Wil jij in een ontspannen omgeving en niet met heel veel aanstaande bruiden tegelijk op zoek naar jouw bruidsjurk voor jouw droomhuwelijk? Dat is precies waar wij ook naar streven, samen met jou en jouw gezelschap rustig passen en showen! Onze boutique biedt een intieme sfeer waar jij jezelf kan zijn en je thuis kan voelen.

Bovendien hebben wij trouwjurken in verschillende prijsklassen, zodat er voor elk budget iets moois te vinden is. Of je nu maat 32 of maat 58 hebt, bij ons vind je altijd een jurk die volledig aansluit bij jouw wensen en figuur.Bruidsboutique Hannelore trouwjurk Rotterdam

Met ruim 25 jaar ervaring en een enorm creatief vermogen (eigen atelier) is het passen van een bruidsjapon hier altijd een geweldige ervaring. Op onze website vind je onze mooie bruidsjurken collectie en lees je recensies van, bruiden die je voorgingen, en kun je je pasafspraak inplannen. 

Tot snel!

“Een hele fijne ervaring gehad bij Hannelore! Na meerdere bruidszaken bezocht te hebben, hielp Hannelore mij aan mijn fantastisch mooie jurk. Hannelore denkt met je mee en is ontzettend vriendelijk. Ze heeft alles in huis om jezelf een mooie bruid te voelen!”

"Hannelore is enorm lief en vakkundig! Echt een aanrader!"

Gerelateerde artikelen

Alles wat je moet weten over de nieuwste trouwjurken collecties

Waarom een maatpak het ideale trouwpak is

Trouwen in Zuid-Holland

Kleding voor de bruidskinderen

Gerelateerde bedrijven