Trouwen bij Stephanie's Bruidsboutique « Huwelijk

Stephanie's Bruidsboutique

Vredehofstraat 19
3201 CV Spijkenisse

0181 751242
info@stephaniesbruidsboutique.nl
www.stephaniesbruidsboutique.nl

Bij Stephanie’s Bruidsboutique ben je als bruid het stralende middelpunt

Het is je mooiste dag, het is dan ook de bedoeling dat je het gevoel hebt dat je de hele wereld aan kunt.Het is een heel traject, dat meestal 8 tot 12 maanden voor de bruiloft begint. De levertijd van een  jurk kan oplopen tot wel 6 maanden.

Stephanie's Bruidsboutique

Je komt met je aanhang gezellig shoppen en je kiest zelf de jurken uit die je wilt passen.  Eenmaal aan het passen gaan we echt op zoek, met jouw smaak en ons advies, naar dé jurk. Je hebt keuze uit meer dan 100 jurken, in verschillende prijsklassen, in verschillende stylen. Natuurlijk kun je bij ons meteen je totale look afmaken met de mooiste accessoires.

Als de jurk eenmaal binnen is gaan we de jurk op maat maken, dit wordt gedaan in ons eigen atelier. 2 tot 1 week voor de bruiloft pas je je jurk nog één keer waarna de jurk mee naar huis kan.

Kindergelegenheidskleding

Wij hebben de grootste collectie kinderbruidskleding van Nederland met exclusieve maar betaalbare jurkjes, kostuums en bijpassende accessoires. Meisjes veranderen in prinsesjes en hebben de dag van hun leven. Jurkjes die ze passen hebben we in verschillende kleuren, allemaal aangepast aan de bruidsmode van nu. Ook kun je deze heel goed matchen met jouw jurk.

Stephanie's Bruidsboutique kinderkleding

Voor jongens hebben we een uitgebreid assortimenten 3-delige kostuums maar u kunt natuurlijk ook een losse pantalon combineren met een mooie overhemd, bretels en een strikje, wat nu helemaal de trend is. Wat ook kan is stof van het kostuums van de bruidegom door ons op laten sturen naar onze fabrikant en een kostuum laten maken zodat vader en zoon dezelfde kleur aan hebben.

Alle kleding voor zowel de jongens als de meisjes kunnen in ons eigen atelier op maat gemaakt worden. Vraag bij ons naar de mogelijkheden en de levertijden

Bruidsstyling

Wij beschikken over professionele, gecertificeerde bruidsstylistes. Je kunt door ons dus je haar en make-up laten verzorgen. De proefsessie is bij ons in de beautysalon tegelijkertijd met jouw eerste afpas. Hoe leuk is het, dat je meteen het totaalplaatje kunt beoordelen?!

Stephanie's Bruidsboutique bruidsstyling

Onze bruiden vinden dit een erg belangrijk pluspunt. Zo hoef je je ook geen zorgen te maken of het op de dag zelf allemaal wel bij elkaar past. Op de bruiloft zelf komen we aan huis, nemen we 3 uur de tijd en kleden we je aan. Niemand hoeft zich nog zorgen te maken over de jurk.

"Super middag gehad met het passen van een bruidsjurk...super geholpen en heel veel gelachen, alles was mogelijk en niks was teveel!". 

Gerelateerde artikelen

Alles wat je moet weten over de nieuwste trouwjurken collecties

Trouwbeurzen in het Groene Hart 2024

Hoe vind je de perfecte trouwringen voor jullie bruiloft?

Trouwen in Zuid-Holland

Gerelateerde bedrijven