Trouwen bij Salvatore Vacerra « Huwelijk

Salvatore Vacerra

Verwersstraat 65
5211 HX Den Bosch

073 6120032
denbosch@salvatorevacerra.com
www.salvatorevacerra.com

Uw perfecte trouwpak is op maat gemaakt en voorzien van een personal touch!

Het is zover, u gaat bijna trouwen! Van harte gefeliciteerd! Om u een beetje wegwijs te maken in de wereld van het maatwerk, leest u hier hoe wij uw ideale trouwpak voor u kunnen maken. Tevens ter voorbereiding, geven we u ook al wat adviezen mee, om het keuzeproces iets makkelijker te maken.

Salvatore Vacerra

Waarom u kiest voor een maatpak

Een maatpak is uniek. Het is volledig voor uw lijf gemaakt en draagt herinneringen en emoties met zich mee, die u zelf heeft gemaakt. Omdat deze vorm van maatwerk confectie overstijgt kunnen we vrijwel alle lichaamsuitdagingen gemakkelijk omzeilen en ervoor zorgen dat u er piekfijn uitziet.

Daarnaast ligt er voor u ook een leuke taak; het samenstellen en uitkiezen van het model van uw pak, zowel het jasje als de broek. Ook mag u zelf inzoomen op de details, zoals het kiezen van de knopen, de zakken, bandplooien, broekomslagen en de kleur garen.

Draagt u het pak slechts één keer voor de grote dag of kijkt u naar deze investering met een lange termijn visie, zodat u het pak nog kunt hergebruiken voor andere momenten? Wij denken graag met u mee!

Trouwpak op maat Salvatore Vacerra

Een aantal adviezen vooraf

  • Laat u goed adviseren over de stoffen die u wilt kiezen. Stoffen zijn vaak seizoensgebonden en de zwaarte bepaalt hoe warm of koel de stof gaat zijn als u het draagt. Bij Salvatore Vacerra heeft u keuze uit ruim 5.000 stoffen; deze komen van onze klassieke lijn, de Vacerra, of de meer modernere lijn die Yellow heet.
  • Kies uw stoffen altijd op basis van uw haar, huid -en oogkleur om verkeerde kleurkeuzes te voorkomen
  • Uw bruiloft kent verschillende etiquette ook in de keuze van uw accessoires. Wij adviseren u graag over de do’s and dont’s via onze unieke stijlgids. Deze kunt u verkrijgen bij ons in de winkel. 

Ook maatkleding voor kinderen!

Heeft u al kinderen? Dan kunnen wij deze ook in een echt pak op maat steken. En wat hebben we er al veel van een gaaf pak mogen voorzien! Wellicht wilt u dat het pak van uw kind identiek is aan dat van u of juist een heel persoonlijke invulling krijgt; het is allemaal mogelijk! Is een pak in de zomer wellicht te warm voor de kleine man? Dan kan een leuk giletje met een op maat gemaakte bermuda ook uitkomst bieden! Voor onze kind pakken gelden dezelfde opties als voor de pakken voor volwassenen.

Trouwpak Salvatore Vacerra huwelijk

Moodboards

Zoveel keuzes maken in een sessie van twee uur kan vrij overweldigend zijn. Als u vooraf via Pinterest alvast onderzoekt wat u mooi vindt, dan kijken wij graag met u mee en kunnen we samen gemakkelijker alle detailkeuzes maken.

Tot slot

Al ruim 20 jaar is het onze grootste passie om mensen er mooi en stijlvol uit te laten zien. Die passie delen we graag met u! Maak daarom een afspraak per email of telefoon, dan zorgen wij dat de koffie voor u klaarstaat en we alle tijd hebben om samen met u aan het werk te gaan.

"Salvatore Vacerra kan ik in drie woorden omschrijven: toegankelijk, kundig en kwaliteit. Vanaf het eerste moment wordt je meegenomen in alle mogelijkheden. Kleurpaletten, pasvormen en details passeren de revue. Met het deskundig advies van Anja zijn we samen tot een práchtig trouwkostuum gekomen. Mijn mooiste dag van mijn leven doorgebracht in style!!"

Gerelateerde artikelen

Alles wat je moet weten over de nieuwste trouwjurken collecties

17 maart: Trouwbeurs Van der Valk Breda

Zondag 7 april: Trouwspiratie bij Beachclub Sunrise Best

Trends in trouwpakken 2024

Gerelateerde bedrijven