Trouwen bij Het Badpaviljoen « Huwelijk

Het Badpaviljoen

Badhuisweg 21
4357 AV Domburg

0118 582405
info@hetbadpaviljoen.nl
www.hetbadpaviljoen.nl

Trouwen aan de Zeeuwse kust

Domburg is het gehele jaar door een schitterend decor voor jullie trouwdag. Deze gezellige badplaats wordt omgeven door duinen en een prachtig bos. Restaurant Het Badpaviljoen (anno 1889) is een beeldbepalend gebouw op de duinen met aan de voet het mooiste en schoonste strand van Nederland. Uitzicht op de Noordzee en de Zeeuwse stranden.

Omdat Restaurant Het Badpaviljoen een officiële trouwlocatie van de gemeente Veere is, is het mogelijk om jullie gehele trouwdag op deze bijzondere plek door te brengen. De trouwceremonie kan plaatsvinden in het restaurant, op het terras of in de Balzaal. Deze zaal is prachtig gerestaureerd en in de oude staat hersteld. Er zijn veel mogelijkheden buiten op de diverse terrassen maar ook binnen in de serre of in het restaurant. De smaakvolle inrichting is zeer geschikt voor kleinere en grotere gezelschappen (50 tot 200 pers.).
Trouwen in Zeeland

Smaakvolle bruiloft

Restaurant Het Badpaviljoen is een zeer gerenommeerd restaurant in Zeeland. Naast veel ervaring met bruiloften is ook de service en de kwaliteit van de keuken zeer goed. Als de kwaliteit van alles wat met eten en drinken te maken heeft belangrijk is voor jullie, is dit een unieke locatie. De keuken van restaurant Het Badpaviljoen kenmerkt zich met verse streek- en seizoensproducten. Veel aandacht voor kwaliteit, smaak en presentatie!

Trouwdag naar jullie wensen

Na jullie jawoord kunnen ook de daaropvolgende feestelijkheden bij Het Badpaviljoen worden gehouden. Champagne en bruidstaart moment, Walking-lunch, receptie, intiem of groot huwelijksdiner, uitgebreide borrel met mooie hapjes en natuurlijk het avondfeest zijn in goede handen van het gastvrije team. De mooiste dag van jullie wordt met liefde tot in de puntjes verzorgd.

Met uitzondering van januari, juli, augustus zijn er veel mogelijkheden die op de individuele wensen kunnen worden afgestemd. Graag maken wij, na een eerste kennismakingsgesprek waarin jullie al jullie wensen kenbaar kunnen maken, een persoonlijke offerte.

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Zo vind je de perfecte locatie voor je huwelijk

Zondag 7 april: Trouwspiratie bij Beachclub Sunrise Best

Een romantische huwelijksnacht: 5x tips

Gerelateerde bedrijven