Dark_loader
Trouwen bij Herberg De Witte Boerderij « Huwelijk
Staticmap?center=52.974657,6

Herberg De Witte Boerderij

Noorderblokken 14
9523 TK Drouwenerzand

0599 637787
info@herbergdewitteboerderij.nl
www.herbergdewitteboerderij.nl


Trouwen in Drenthe

Zeg nou zelf, wat is er mooier dan elkaar het ‘Ja-Woord’ te geven in het bijzijn van familie, intimi en vrienden en dit heugelijke feit op dezelfde locatie exclusief, gezellig en zorgeloos met elkaar uitbundig te vieren?

Ongeacht of je nu binnen wilt trouwen of landelijk in de open lucht: jullie gehele huwelijksdag wordt volgens de unieke ‘All-in & Complete’-formule naar júllie wensen op maat samengesteld en sfeervol verzorgd.

Alles op één locatie

De gastvrouw en gastheer van familiehotel ‘Herberg De Witte Boerderij’ putten uit de nodige ervaring en kennis, schenken onder het motto ‘Verrassend Gastvrij!’ alle aandacht aan jullie wensen en denken graag mee over wat dé dag voor jullie zo bijzonder, gezellig én onvergetelijk zou kunnen maken!

‘All-in & Complete’ is: ceremonie, receptie, luxe barbecue of dinerbuffet, feest met drankjes en hapjes. Jullie hebben de volledige beschikking over de luxe bruidssuite, waarin je je terugtrekt om je te verfrissen, te verkleden e.d. en waar je na die lange, (in)spannende dag vol onvergetelijke indrukken van een welverdiende, romantische nacht als kersvers bruidspaar geniet. Na het opstaan worden jullie nog heerlijk verwend met een uitgebreid en romantisch ‘Bubbeltjes Ontbijt’!
Trouwen in Drenthe

Pluspunten van Herberg De Witte Boerderij:

  • Officiële trouwlocatie van ‘Cittaslow®’ Gemeente Borger-Odoorn

  • De unieke ‘All-in & Complete’-zekerheid vóóraf over zowel arrangement als prijs, dus zónder verrassingen achteraf!

  • Binnen en buiten, alles op één locatie! Voor jullie huwelijksarrangement staan de chique ‘Jachtweide’, het gehele terrein met de gezellige 'Kapschuur', het grote Terras en de groene Gazons éxclusief aan jullie ter beschikking!

  • Alleen voor besloten gelegenheden, dus volledige Privacy, dé Dag is ‘All In & Complete’ speciaal voor jullie verzorgd op één romantische locatie!

  • Optioneel, na verkregen toestemming van het bruidspaar 😊, voor familieleden, vrienden en andere dierbaren zijn eveneens ruime en luxe (gezins-)kamers met eigen badkamers beschikbaar voor tussentijds terugtrekken en overnachten, inclusief uitgebreid ontbijt

Kijk alvast even op onze trouwpagina voor de mogelijkheden, de voordelen en de interessante aanbiedingen en/of maak gerust een afspraak voor een eerste kennismaking en vrijblijvende bezichtiging.

Jullie gastvouw en -heer,
Marian & Hans

Gerelateerde bedrijven