Trouwen bij Breezze « Huwelijk

Breezze

Veckhoekse Sluisweg 2
3237 LW Brielle

0181 416951
info@breezze.me
www.breezze.me

Trouwen aan het water… bij Breezze kan het!

Zoeken jullie een feestlocatie aan het water met een trouweiland, een feesttent geheel in Ibiza stijl, twee trendy loungeterrassen, een sfeervol restaurant en gezellige feestzaal beide met openhaard, een grote speeltuin en voldoende eigen parkeergelegenheid?

Dan bent u bij Breezze aan het juiste adres. Met een ontspannen sfeer, de juiste mix van aankleding en onze vriendelijke medewerkers wordt het een feest om nooit te vergeten. Of het nu gaat om een kleinschalige verjaardag of een omvangrijk buitenfeest, wij stellen graag een passend programma met u samen. Ook all inclusive is mogelijk!Trouwen aan het strand bij Brielle

Trouweiland

Breezze is sinds 2012 de eerste officiële trouwlocatie van de gemeente Brielle en heeft sinds 2019 ook een speciaal trouweiland. Dit betekent dat jullie een keuze kunnen maken: Geven jullie elkaar het JA-woord op ons prachtige trouweiland, geheel in Ibiza Style in onze tent of in ons paviljoen voor de haard.

Beleef Breezze

We staan garant voor heerlijke gerechten. Chill ‘n grill BBQ’s, walking dinners, dinerbuffetten, een uitstekend diner aan tafel en lekkere bites. Lekker op het terras of in ons restaurant terwijl de kids naar hartenlust spelen in onze speeltuin of op het strand. Er is voor elk wat wils. Een kinderteam dat de kleintjes vermaakt, terwijl de volwassenen genieten van hun diner. Een foto- en videograaf, een DJ we hebben álles in huis.

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Buitengewone trouwlocaties

Zo vind je de perfecte locatie voor je huwelijk

Zondag 7 april: Trouwspiratie bij Beachclub Sunrise Best

Gerelateerde bedrijven