Trouwen bij De Vreemde Vogel « Huwelijk

De Vreemde Vogel

Van Baerlestraat 252
3132 EK Vlaardingen

010 3415025
info@devreemdevogel.nl
www.devreemdevogel.nl

Buitengewoon trouwen

De Vreemde Vogel is een officiële en inspirerende trouwlocatie van de gemeente Vlaardingen, waardoor je de hele bruiloft op één locatie kan laten plaats vinden.

Het terrein van De Vreemde Vogel ligt aan de rand van natuurgebied Midden-Delfland. De voormalige boerderij, het tuinhuis en het terras bieden een verrassende plek voor jullie trouwdag. Ook is het mogelijk om buiten te trouwen onder de witte stertent.

Grenzeloze mogelijkheden

De beleving en het buitenleven staan centraal! De huiselijke sfeer en persoonlijke service staan bij ons voorop! Wij denken graag met jullie mee. We zijn stiekem ceremoniemeesters in hart en ziel, met al de nodige ervaring. 

Met de dierenweide, speeltuin, schommelstoelen, giga-zandbak en pizza-oven is De Vreemde Vogel een zeer kindvriendelijke feestlocatie. Overnachten kan in één van de unieke buitenkamers als de IJzeren Vogel (vliegtuig), de Knusse Struisvogel (oldtimer caravan op hoge poten) of het Vogelhuisje. 

Kom eens langs op onze buitengewone locatie en bespreek met ons jullie wensen. Wij staan in ieder geval voor (bijna) alles open.

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Buitengewone trouwlocaties

Zo vind je de perfecte locatie voor je huwelijk

Trouwbeurzen in het Groene Hart 2024

Gerelateerde bedrijven