Trouwen bij De Soester Duinen « Huwelijk

De Soester Duinen

Soesterbergsestraat 188
3768 MD Soest

035 6036010
info@soesterduinen.nl
www.soesterduinen.nl

De Soester Duinen maken jullie bruiloft uniek

De Soester Duinen  is een prachtige locatie in een schitterend natuurgebied, centraal in Nederland. Zeer goed bereikbaar met auto (slechts 5 minuten vanaf de A28) met gratis parkeergelegenheid voor uw gasten.

Onze locatie is een officiële trouwlocatie, maar trouwen in de duinen is écht uniek! Wat te denken van een ceremonie in het duingebied en daarna een toost in het bos. Het geheel verzorgde diner en feest vindt plaats in De Soester Duinen in de perfecte ruimte naar keuze.
Trouwen bij De Soester Duinen

Alles naar wens

Een persoonlijke manier van dienstverlening en aandacht voor jullie gasten vinden wij erg belangrijk. Eén van de belangrijkste momenten in jullie leven is jullie huwelijksdag, een dag om met veel oog voor detail en veel aandacht voor te bereiden. Onze persoonlijke begeleiding van bruidsparen, zorgt ervoor dat we veel ervaring hebben met feesten, diners, recepties en andere evenementen die in de Soester Duinen plaatsvinden. Het zal  jullie en jullie gasten aan niets ontbreken.
Trouwlocatie De Soester Duinen

Aan de hand van jullie wensen en de mogelijkheden stellen wij een receptie, feestavond of diner samen. Speciaal voor kinderen hebben wij verschillende speelmogelijkheden met springkussen, sjoelbak, knutseltafels en allerlei spellen. Zo genieten ook de kinderen optimaal!

Kom een kijkje nemen in onze brasserie, de bibliotheek, het café, el salon of wandel even de duinen in, wij ontvangen jullie graag!

"Prachtige omgeving, en een geweldig locatie. Iedereen die er werkt levert fantastisch werk, ze dachten met ons mee ze waren heel flexibel. Ze hebben er voor gezorgd dat we een geweldige dag hadden en enorm konden genieten."

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Een veganistisch bruiloftsdiner? Zo doe je dat!

18 februari: WeddingFair Utrecht

Zo vind je de perfecte locatie voor je huwelijk

Gerelateerde bedrijven