Trouwen bij Veluwe Hotel De Beyaerd « Huwelijk

Veluwe Hotel De Beyaerd

Harderwijkerweg 497
8077 RJ Hulshorst

0341 451541
info@hoteldebeyaerd.nl
www.hoteldebeyaerd.nl

Trouwlocatie op de Veluwe

Geef het ja-woord op een bijzondere trouwlocatie op de Veluwe! In de natuur, omringd door bossen en hei vind je Veluwe Hotel De Beyaerd. Ons hotel is een officiële trouwlocatie, en wij verzorgen graag de bijzonderste dag van jullie leven. 

Trouwen bij Veluwe Hotel De Beyaerd is genieten in alle rust; van je geliefde, gasten en alles wat deze mooie dag brengt. Van de trouwceremonie in onze serre tot een smaakvol diner in ons restaurant of een bruisend feest in onze Hooibergbar, jullie bruiloft kan van ‘s morgens vroeg tot middernacht bij ons gevierd worden.
Trouwlocatie Veluwe Hotel de Beyaerd

En natuurlijk kunnen zowel het bruidspaar als de gasten bij ons blijven overnachten, waardoor jullie de dag erna samen nagenieten onder het genot van een luxe ontbijtbuffet.

Een sneak peek van jullie speciale dag

Na de ceremonie in de serre, borrel je na met alle gasten, terwijl onze chefs het diner voorbereiden. Geniet van een smakelijke maaltijd gemaakt van streekproducten in een sfeervolle setting, natuurlijk gevolgd door een geweldig huwelijksfeest! De dag sluit je af met een overnachting in onze suite, waar je ‘s ochtends gewekt wordt door fluitende vogeltjes en daarna natuurlijk een heerlijk ontbijt.

Neem een kijkje op onze website of neem contact op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Een veganistisch bruiloftsdiner? Zo doe je dat!

Zo vind je de perfecte locatie voor je huwelijk

Een romantische huwelijksnacht: 5x tips

Gerelateerde bedrijven