Dark_loader
Trouwen bij Hotel Wesseling « Huwelijk
Staticmap?center=52.8343458,6.3659169&zoom=15&size=640x275&maptype=mobile&markers=52.8343458,6

Hotel Wesseling

Brink 26
7991 CH Dwingeloo

0521 591544
info@hotelwesseling.nl
www.hotelwesseling.nl


Trouwen in hartje Drenthe

Zet uw route uit naar misschien wel de mooiste brink van Nederland en vindt het oudste familiehotel van Nederland (1662). In het hart van Drenthe vindt u in Dwingeloo Hotel & Restaurant Wesseling.

Uw bruiloft, familiebijeenkomst of andere feestelijke partij moet onvergetelijk worden. Graag heten wij u van harte welkom voor een op maat gemaakte feestelijke bijeenkomst!! Wij beschikken over de meest prachtige trouwlocatie van Drenthe. Uiteraard met een sfeervolle dansvloer en volledig verzorgde catering. 

Trouwceremonie en feest

Op zoek naar een klassieke, sfeervolle en toch eigentijdse locatie voor uw ceremonie, dan bent u bij Hotel Wesseling en Grand Café de Brink aan het juiste adres. En dat allemaal tussen de Drentse natuur. Kiest u ervoor om uw bruiloft op deze locatie te vieren, dan zijn er nog altijd vele mogelijkheden. Zo kan de ceremonie binnen worden gehouden, maar bij mooi weer ook in onze tuin. We hebben de beschikking tot een ruime bedouin tent, die afhankelijk van het weer op verschillende manieren kan worden opgezet.

Hotel Wesseling beschikt, in combinatie met Grand Café De Brink, over diverse feestzalen waarin heel veel mogelijk is. Heeft u een idee voor een bepaald thema? Samen met u stemmen wij de zaal hier graag op af.

Gerelateerde bedrijven