Trouwen bij Event Center Fokker « Huwelijk

Event Center Fokker

IJweg 1094
2133 MH Hoofddorp

023 5617858
info@eventcenterfokker.nl
www.eventcenterfokker.nl

De perfecte feestlocatie

De mooiste dag van uw leven verdient een perfecte locatie en een onvergetelijk feest. Wij zorgen er voor, dat u met heel veel plezier kunt terugkijken op een sfeervoll(e) receptie, en/of huwelijksdiner en feest.

Laat niets aan het toeval over en kies voor Event Center Fokker voor een unieke dag. Ons team zorgt ervoor, dat uw bruiloftsfeest vlekkeloos verloopt. Tot in de kleinste details.
Event Center Fokker Hoofddorp

Bruiloft op maat

Of uw trouwdag nu een intieme aangelegenheid wordt met een klein diner of een spetterend feest met alles erop en eraan. Wij hebben voor u een passende en sfeervolle ruimte, waar u de dag van uw leven tot een onvergetelijke herinnering kunt maken. Alles onder één dak. Uw dag en uw wensen staan bij ons centraal. Voor elk gezelschap en voor elk budget garanderen wij een perfecte invulling van uw bruiloft. Maak gebruik van de deskundigheid, de faciliteiten en de persoonlijke benadering van ons ervaren team.
Trouwfeest in Hoofddorp

Heeft u trouwplannen? Maak dan op tijd een afspraak voor een vrijblijvend en informatief gesprek en u krijgt dan ook een rondleiding in het sfeervolle gebouw van Event Center Fokker.

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Zo vind je de perfecte locatie voor je huwelijk

Bruidsbeurzen Kop van Noord-Holland 2024

Hoe verzorg je de garderobe tijdens jouw huwelijk?

Gerelateerde bedrijven