Trouwen bij Landgoed Vidaa « Huwelijk

Landgoed Vidaa

Hoeksekade 160 - 162
2661 JL Bergschenhoek

010 5296071
trouwen@vidaa.nl
www.vidaa.nl

Elkaar het JA-woord geven op een sprookjesachtig eiland?

Nabij Rotterdam ligt het pittoreske landgoed Artihove – Vidaa: de officiële trouwlocatie van gemeente Lansingerland. Vidaa staat voor een leven in balans. Dit principe hanteren wij ook voor uw perfecte bruiloft. Bij een onvergetelijke dag is alles in balans: de locaties, het eten, de muziek, de ceremonie en de sfeer.

Met het sprookjesachtige eiland, de prachtig aangelegde tuinen, natuur en de authentieke, originele locaties, biedt Vidaa een omgeving die zeer sfeervol en romantisch is. 
Trouwen op Landgoed Vidaa

Het landgoed beschikt over verschillende locaties voor de trouwceremonie, diner en het feest, zowel op het waanzinnige eiland als op het moderne terras van onze nieuwe zaal Pura Vidaa. Alle locaties liggen op loopafstand van elkaar, waardoor jullie de gasten per onderdeel van de huwelijksdag kunnen verrassen met steeds een nieuwe locatie en nieuwe sfeer.

Buiten trouwen

Met een pontje over het water of via de houten brug wordt het eiland betreden waar u een ceremonie ervaart in het door u gewenste thema. Buiten trouwen is momenteel de trend, Vidaa biedt u volop mogelijkheden! Bekroon uw liefde met een ceremonie midden in de natuur. Het landgoed biedt diverse plekken en binnenplaatsen, met romantische prieeltjes, omringd door bos en aan het water.
Trouwen bij Landgoed Vidaa

Op elke locatie kunnen wij de gewenste setting voor u creëren. Wat dacht u van een festival bruiloft of een vintage bruiloft? De sfeervolle inrichting van de locatie, de muziek, de gasten en natuurlijk u als bruidspaar maken er een onvergetelijk feest van.

Onze medewerkers leiden u graag rond over het sfeervolle eiland, beantwoorden uw vragen en voorzien u van advies en ideeën. U bent van harte welkom om eens te komen kijken. Vraag ons naar de mogelijkheden, wij helpen u graag! Maak nu een afspraak via trouwen@vidaa.nl.

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Zo vind je de perfecte locatie voor je huwelijk

Trouwbeurzen in het Groene Hart 2024

Hoe vind je de perfecte trouwringen voor jullie bruiloft?

Gerelateerde bedrijven