Trouwen bij Landhuis De Oliphant « Huwelijk

Landhuis De Oliphant

Kromme Zandweg 90
3084 ND Rotterdam

010 4297030
info@oliphant.nl
www.oliphant.nl

Klassieke locatie met Franse tuin

Wilt u het jawoord geven op een romantische, intieme en klassieke locatie in Rotterdam? Boek dan een arrangement bij Landhuis de Oliphant. Door de klassieke en authentieke uitstraling van binnen en buiten gaat u even terug in de tijd.
 
Wilt u uw bruiloft buiten vieren? Geen probleem, we toveren onze Franse tuin, omgeven door het Zuiderpark, graag om in een spectaculaire trouwlocatie.
Trouwen in Rotterdam bij Landhuis de Oliphant
 

Uw bruiloft op één locatie 

Bij Landhuis de Oliphant beleeft u uw hele bruiloft. Van het jawoord tot diner en van een fotoreportage tot een knallend feest. Iedere bruiloft is anders. Daarom helpen wij u graag met het uitwerken van uw ideeën. Van vertrekken in een luchtballon tot een adelaar die de ringen komt brengen, het kan allemaal op onze locatie. U bepaalt helemaal zelf hoe uw dag eruit ziet. 
 

Authentieke zalen 

Het landhuis dateert uit 1592, wat terug te zien is in de prachtige authentieke details waarover iedere zaal beschikt. In het pand bevinden zich meerdere verdiepingen en ruimtes, waaronder de sfeervolle Cornelis van Coolwijck zaal waar vele bruidsparen de woorden ‘Ja ik wil’ hebben gegeven. Wij bieden een gastvrij team, heerlijk eten en drinken en een bruiloft compleet naar wens. Wilt u de locatie eens van binnen bekijken? Wij nodigen u graag uit voor een rondleiding en een vrijblijvend gesprek.

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Buitengewone trouwlocaties

Een veganistisch bruiloftsdiner? Zo doe je dat!

Zo vind je de perfecte locatie voor je huwelijk

Gerelateerde bedrijven