Trouwen bij Pantropica « Huwelijk

Pantropica

Oosterringweg 34
8315 PV Luttelgeest

0527 202875
info@orchideeenhoeve.nl
www.orchideeenhoeve.nl

Pantropica, een tropisch sprookje

Elkaar het ja-woord geven tussen duizenden vlinders, een spectaculair huwelijksfeest onder een sprookjesachtige bloemenhemel en trouwfoto’s maken midden in de jungle… Pantropica is een trouwlocatie om van te dromen!

Pantropica

De geheel overdekte Pantropica staat bekend om haar prachtige tuinen vol tropische flora en fauna. Bruidsparen zijn dol op het tropische park dat een avontuurlijk en sprookjesachtig karakter heeft. In de tuinen vind je tal van bijzondere locaties voor de perfecte huwelijksdag. Daarnaast is de Orchideeën Hoeve al jaren favoriet bij bruidsfotografen als achtergrond voor een idyllische fotoreportage.

Trouwen in de Vlinder Vallei

Midden in het park bevindt zich de tropische Vlinder Vallei. In deze romantische vlindertuin kunnen jullie elkaar officieel het ja-woord geven. Te midden van tweeduizend vlinders wordt jullie huwelijk voltrokken in een romantische trouwgrot bovenin de Vallei. Naast vrienden en familie zullen vissen, leguanen en vogels getuigen zijn van jullie liefde voor elkaar. Uniek, speciaal en onvergetelijk!

Pantropica trouwlocatie

Hanami Flowerpark

Na het loslaten van een vlinder als bezegeling van jullie liefde en een tropische cocktail, kan het feest losbarsten! Boek het sfeervolle serrerestaurant voor een gezellige receptie of geef een spetterend huwelijksfeest in het Hanami Flowerpark

In deze unieke natuurbeleving vormen meer dan duizend zomerbloeiers een prachtige bloemenhemel boven je hoofd. Een sprookjesachtige beleving die iedereen doet verwonderen en zorgt voor een heerlijke zomerse ambiance! 

Orchideeenhoeve zwevende bloementuin

Of jullie het nu groot of klein willen vieren, de mogelijkheden bij Pantropica zijn net zo veelzijdig als de natuur. Wat dacht je van een bruidsboeket gemaakt van bloemen uit eigen kwekerij, een gezellige borrel in de citrusbar ‘Pura Vida’ of een luxe diner in het serrerestaurant? Kijk voor meer informatie op Pantropica.nl of vraag de trouwbrochure aan via tel: 0527-202875 of info@pantropica.nl

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Zo vind je de perfecte locatie voor je huwelijk

Hoe verzorg je de garderobe tijdens jouw huwelijk?

Trouwen in Flevoland

Gerelateerde bedrijven