Trouwen bij Nomade Beach House « Huwelijk

Nomade Beach House

Koningin Wilhelmina Boulevard 104
2202 GW Noordwijk

071 3620490
info@nomadebeachhouse.nl
www.nomadebeachhouse.nl

Vier de liefde bij Nomade Beach House

Nomade Beach House aan het strand van Noordwijk is niet alleen de ideale plek voor een relaxte stranddag, maar ook het perfecte decor voor jullie trouwdag. In een gemoedelijke sfeer beleef je hier de mooiste dag van je leven.

Strijk neer bij Nomade Beach House en ervaar de gastvrijheid, de ontspannen ambiance en de Midden-Oosterse invloeden. Wijds uitzicht, een warm welkom. Een plek waar je je direct thuis voelt, waar het goed is zoals het is. Genietend van de fijne momenten met elkaar en met jullie gasten. 
Trouwen in Noordwijk bij Nomade Beach House

Trouwen op het strand

Is het jullie droom om te trouwen aan zee? Ons team staat voor jullie klaar om die droom werkelijkheid te laten worden. Als officiële trouwlocatie van de gemeente Noordwijk bieden we alle mogelijkheden om jullie trouwdag tot in de puntjes te verzorgen. Van het ja-woord op het strand tot een diner en feest op het terras met uitzicht op zee.

We bieden een buitenlocatie én binnenlocatie aan voor gezelschappen van uiteenlopende grootte. Of het nu gaat om een intieme bruiloft of een knallend en groot feest, bij Nomade Beach House is heel veel mogelijk. Willen jullie meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op en laat ons weten hoe jullie perfecte trouwdag eruitziet. We bespreken graag jullie wensen.

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Zo vind je de perfecte locatie voor je huwelijk

Zondag 7 april: Trouwspiratie bij Beachclub Sunrise Best

Trouwbeurzen in het Groene Hart 2024

Gerelateerde bedrijven