Bruidssieraden die je met trots zal dragen « Huwelijk

Bruidssieraden die je met trots zal dragen

Wanneer je de bruidsjurk hebt uitgezocht is het tijd om bijpassende sieraden uit te zoeken zodat het geheel een mooi plaatje wordt. We zetten een aantal prachtige sieraden van Mi Moneda in de spotlight, ze maken jouw look helemaal af!

Zelf je ketting samenstellen

Om er zeker van te zijn dat je sieraden goed matchen en het geheel niet te druk wordt, kun je ook jouw eigen sieraad samenstellen. Je begint met het kiezen van ketting, houd hierbij rekening met de halslijn van jouw jurk.
Bruidssieraden Mi Moneda

Nadat je een ketting hebt gekozen, is het nu tijd om een Mi Moneda pendant te kiezen. Wanneer je een halslijn met een V of hartvorm hebt, is een ketting met een hanger erg mooi. Ga je voor een natuurlijke uitstraling of voor een meer gedurfde blik met een druppelvormige hanger bedekt met fonkelingen? Op de dag dat jij de mooiste jurk van je leven draagt, moeten de sieraden natuurlijk nét zo speciaal zijn.

Sieraden om bij weg te dromen

Als je de ketting en hanger hebt uitgekozen, hoef je alleen nog maar een Mi Moneda Munt uit te zoeken. Ga voor een munt die past bij de kleur van jouw jurk. Alleen kies je dan voor elegante parels, of juist voor fijne kristallen? Opvallende sieraden kunnen prachtig staan. Zo kan een munt met Swarovski kristallen net iets extra's toevoegen aan jouw trouwoutfit.
Bruidssieraden Mi Moneda

Uniek en bijzonder

Wil je jouw sieraden nog kunnen dragen na je bruiloft? Dat kan! Wissel je munt af en creëer voor elke gelegenheid een andere look. Dit geeft je de kans om stijlen te veranderen en een uniek sieraad te dragen.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Sieraden: de finishing touch voor jouw outfit

Waarom het kiezen van de perfecte trouwring zo belangrijk is

Christian Bauer: voor altijd

Hoe vind je de perfecte trouwringen voor jullie bruiloft?

Gerelateerde bedrijven