Fotolocaties voor jullie bruidsreportage « Huwelijk

Fotolocaties voor jullie bruidsreportage

Zorg allereerst voor een goede fotograaf, want het trouwalbum is voor altijd. Geef aan wat bij jullie past. Houden jullie van een romantisch plaatje, een stoer beeld, of moet er een komisch tintje in zitten. Zoek je de echt originele plekjes? Bekijk jouw stad of dorp dan eens met andere ogen en zoek buiten dat park of bos dat vaak wordt gekozen, naar plekken die echt anders zijn.

Buitenlocaties

Denk bij stoere locaties eens aan een graffitimuur, een autosloop, oude fabriek of een skatepark. Romantische plaatsen zijn er vaak genoeg (park, heide, strand) maar misschien kan de foto eens op een andere manier genomen worden. Bijvoorbeeld vanaf een hoog punt.

Binnenlocaties

Valt het weer tegen? Jammer! Maar het hoeft niet per se een teleurstelling te zijn. Zorg sowieso voor een locatie met goed licht. Kijk daarnaast ook eens naar plaatsen die voor jullie bepalend zijn geweest. Hebben jullie elkaar leren kennen op het werk, dan is een foto in bruidskleding op jullie werkplek natuurlijk hartstikke leuk. Vond de ontmoeting plaats op school? Helemaal leuk om in vol ornaat nog eens in de schoolbanken te kruipen.

Een andere insteek is het 'naspelen' van jullie eerste date in een restaurant, gezellig café of bioscoop, maar dan in een oogverblindende trouwjurk en strak in pak.

Tip! Tot slot kan ik alleen maar zeggen: ontspan. Meedenken is prima, maar jouw fotograaf heeft verstand van licht en compositie. Heb je jouw ideeën voorgelegd, laat het dan los en zorg dat je relaxt op de foto's staat. De mooiste foto's worden gemaakt als je de camera even vergeet en oprecht plezier maakt.

Door Rinske van Rootselaar
Foto: Adfoto's

wensballon, ufoballon, geluksballon

Lotte zei:

Hoi! Waar is de foto gemaakt tussen die groene palen? Ik ben nog opzoek naar een mooie binnen locatie voor de bruiloft!

Nicky zei:

zou ik ook graag willen weten!

mats zei:

waar is dat?

Reageren

Gerelateerde artikelen

Bruidsreportage is vakmanschap

Trouwfoto's met een knipoog

Hoe kies je de juiste fotograaf?

Fotomomentjes tijdens eerste uren van jullie trouwdag

Gerelateerde bedrijven