Kerstspecialkaarten van Stijlvolle Trouwkaarten « Huwelijk

Kerstspecialkaarten van Stijlvolle Trouwkaarten

Vorig jaar lanceerden wij als eerste een unieke lijn met save-the-date kerstkaarten in onze webshop. Een waanzinnig succes. En omdat wij bij Stijlvolle Trouwkaarten van ‘meer en beter’ houden, doen we er dit jaar nog een schepje bovenop. Want behalve een serie leuke save-the-date kerstkaarten, kun je nu ook een verlovingskerstkaart bestellen én een bedankkaart in kerstsfeer.

Voordelen!

Je vraagt je misschien af waarom je voor zo’n kaart zou moeten sturen. Laten we eens een paar voordelen opnoemen:

1. Met zo’n unieke kerstspecialkaart, eventueel met een leuke foto van jullie samen erop, weet je zeker dat je met kop en schouders boven de berg ‘standaard’ kerstkaarten uitsteekt.
2. Met een save-the-date kaart kun je meteen laten zien in welke stijl je jullie huwelijk wilt vieren én, ook niet onbelangrijk, jouw familie en vrienden kunnen jullie trouwdatum alvast blokken.
3. Weet je dat jullie gaan trouwen, maar heb je nog geen datum? Geen paniek: ga terug in de tijd en kondig je verloving aan. Een mooie, oude Nederlandse traditie. Die traditie in combinatie met een persoonlijke kerstverlovingskaart zorgt ervoor dat jullie kaart gegarandeerd een ereplaatsje krijgt bij familie en vrienden.
4. Misschien ben jij dit najaar getrouwd en heb je nog geen tijd gehad om alle gasten te bedanken voor hun komst. Sla dan twee vliegen in één klap en stuur een mooie bedankkaart in kerstsfeer. Persoonlijk met een mooie trouwfoto van jullie erop en handig, want je zet je kerstgroet er ook meteen op. Lekker origineel!

Zomaar een paar voordelen van de kerstspecialkaarten van Stijlvolle Trouwkaarten. Ga voor de hele collectie naar de website en laat je verrassen door de uitgebreide mogelijkheden!

Jo-anne van der Leij 
Jo-Anne van der Leij, Wedspiration

Reageren

Gerelateerde artikelen

Waarom worden deze 5 trouwkaarten het meest besteld?

3 redenen waarom Save the Date kaartjes nu zo belangrijk zijn.

Liefdevolle woorden eind 2020

Save the Date kerstkaarten - unieke collectie 2019

Gerelateerde bedrijven