Dark_loader
25 maart: One Day Wedding in Eerbeek « Huwelijk
Large_onedaywedding_fletcher

25 maart: One Day Wedding in Eerbeek

Door Huwelijk.nl

Category_icon

Bruidsbeurzen

0

Reacties

Het is alweer de zevende editie van de One Day Wedding! Een unieke beleving voor aanstaande bruidsparen. Op 25 maart wordt de bijzondere Market Edition van dit evenement georganiseerd op het prachtige landgoed van Fletcher Huis Te Eerbeek.

De One Day Wedding is een inspirerende en gezellige dag voor aanstaande bruidsparen vol met ideeën voor dé speciale dag. De bruidsparen worden op het schitterende landgoed ontvangen met een heerlijke kopje verse koffie en een lekkernij. Vervolgens zal er in het eerste voorjaarszonnetje een informatieve real -life ceremonie plaatsvinden met spectaculaire verrassingselementen.

Een dag vol inspiratie, lekkers, tips en de nieuwste trends

Uiteraard wordt er daarna gezamenlijk getoost op het bruidspaar met Fletcher’s Bubbels en een heerlijk stukje bruidstaart. Na de receptie zal de gezellige trouwmarkt van start gaan waarbij de bruidsparen lekker rond kunnen struinen langs de kraampjes met tal van inspirerende bedrijven uit de trouwbranche.

Er valt voldoende te shoppen en natuurlijk zullen lekkere hapjes en drankje en sfeervolle live muziek niet ontbreken! De bruidsparen gaan deze dag niet met lege handen naar huis; zij maken kans op te gekke prijzen en ontvangen de unieke Fletcher Trouwen Shopper boordevol inspiratie, wat lekkers en de Kras & Win kaart met een royaal prijzenpakket!

Nieuwsgierig? Kijk op www.onedaywedding.nl voor meer informatie en tickets.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde bedrijven