Dark_loader
28 januari: Trouwbeurs Alkmaar « Huwelijk
Large_trouwbeurs_alkmaar

28 januari: Trouwbeurs Alkmaar

Door Huwelijk.nl

Category_icon

Bruidsbeurzen

0

Reacties

Trouwbeurs Alkmaar is een interactieve en laagdrempelige trouwbeurs waar alle aanstaande bruidsparen, (schoon)ouders, getuigen, vrienden en kinderen uit Noord Holland van harte welkom zijn.

Tijdens Trouwbeurs Alkmaar laten trouwexperts en professionals op een eigentijdse manier de laatste trends zien. Van inspiratieplein tot modeshow en van workshops tot aan live entertainment. Trouwbeurs Alkmaar is een inspiratiefeest voor bruidsparen-to-be!

Yesss, jullie gaan trouwen!!!

Laten we beginnen met de voorpret. Samen met héél veel leuke trouwexperts willen wij jullie graag helpen met de organisatie van jullie perfecte huwelijksdag. Op een verrassende en interactieve manier nemen wij jullie mee naar de mooie tradities en trends die de trouwbranche te bieden heeft.

Trouwexperts uit de regio

Noord-Holland heeft super leuke trouwexperts! Professionele ondernemers met een bedrijf en ervaring in de trouwbranche. Hoe fijn is het om deze gepassioneerde ondernemers zondag 28 januari persoonlijk te ontmoeten en vragen te stellen over de organisatie van jullie huwelijk? Het inspiratiefeest voor jullie huwelijksdag begint met een bezoek aan Trouwbeurs Alkmaar.

Trouwbeurs Alkmaar #Editie 5
Zondag 28 januari 2018
Van 10.00 uur tm 16.00 uur

Georg Kessler Lounge
AFAS stadion, Stadionweg 1
1802 AZ Alkmaar

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde bedrijven