Nog één keer je trouwjurk aan « Huwelijk

Nog één keer je trouwjurk aan

Er zijn natuurlijk verschillende opties voor je trouwjurk. Je kunt hem inlijsten, uitstallen op bijvoorbeeld een paspop of zelfs verkopen. Maar helemaal mooi is het als je je jurk nog één keer kunt dragen.

After-wedding shoot

Super leuk en speciaal is een after-wedding shoot. Je trekt dan nog één keer je schitterende jurk aan en laat door een fotograaf een mooie serie foto's maken. Ook kun je met een getrouwd zusje of goede vriendin(nen) afspreken om een gezamenlijke shoot te doen. Wanneer heb je nou allemaal tegelijk je trouwkleding aan?
After Wedding Shoot
Foto: popsugar.com.au

Trash the dress

Je kunt geweldige foto's laten maken tijdens het 'verpesten' van je jurk. Dit kan met een hele groep tijdens een georganiseerd evenement, maar ook alleen met een fotograaf.
Of je je jurk vervolgens weg kunt gooien hangt af van wat je gaat doen. Ik heb schitterende foto's gezien van iemand die haar jurk deels in de brand liet zetten, maar je kunt ook de zee of een fontein in lopen of goed vies worden in een berg bladeren of modderpoel. En wat te denken van een verfgevecht met je nieuwbakken husband.

Feesten in je trouwjurk

Ook kun je na de bruiloft je jurk laten aanpassen of zelfs verven en hem geschikt maken als avondjurk. Kun je het niet over je hart verkrijgen om er iets aan te veranderen? Misschien is het een idee om eens een feestje te geven of bijwonen met 'trouwkleding' als dresscode.

Tip! Trek je thuis nog af en toe je trouwjurk aan? Misschien is het dan leuk om ieder jaar een foto te maken van jezelf in de jurk. Uiteindelijk heb je dan een leuke, speciale serie.

Door Rinske van Rootselaar
Foto boven: 
danieljr.com.br

Bruidsmagazine

 

Reageren

Gerelateerde artikelen

Alles wat je moet weten over de nieuwste trouwjurken collecties

De bruidsmode trends voor 2023

Met deze stappen vind je jouw droom trouwjurk

Tips bij het uitzoeken van een trouwjurk

Gerelateerde bedrijven