Trouwen met hartjes « Huwelijk

Trouwen met hartjes

Je houdt ervan of je vindt het vreselijk: hartjes. Hartjesballonnen, vlaggetjes met hartjes, hartjes als taarttoppers of als versiering op de taart zelf. Gebruik ze in je boeket en in het corsage en geef leuk verpakte snoephartjes als bedankje. Ook een idee, maak een wand met hartjes-muurstickers, als achtergrond voor een aantal mooie portretten. Zorg wel dat ze gemakkelijk weer te verwijderen zijn.

Subtiel en stijlvol

Is het jou allemaal wat te zoet? Je hoeft natuurlijk niet te gaan voor roze of rood. Denk ook aan het soort harten dat je tegenwoordig vaak in huiskamers ziet; gezellig, subtiel, huiselijk en in natuurlijke tinten of wit.

Een paar ideeën: houten lantaarns met hartjesvormen erin, spreuken op borden van steigerhout met hartjes erbij, houten kaarsenstandaards in hartjesvorm of harten op een krijtbord.

Bedankjes

Een ander idee, geef een hart van hout mee als trouwbedankje en zet er een leuk tekstje of gedichtje op. Super om neer te zetten of op te hangen, vooral als het tekstje kan slaan op ieder verliefd stel en je jullie namen bijvoorbeeld alleen op de achterkant laat drukken. Zo zul je hem in de toekomst vast nog in veel huiskamers terugzien.

Ook voor de bruidstaart hoef je niet meteen aan barbie-roze te denken. Less is more. Er zijn hele mooie taarten in rustige kleuren, waarop hartjes juist heel elegant kunnen staan.

Tip! Gebruik het hart eens in combinatie met de roos, de bloem van de liefde.

Door Rinske van Rootselaar

wensballon, ufoballon, geluksballon

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gepersonaliseerde trouwbedankjes: unieke ideeën voor bedrukte geschenken

Anti-kater-kit voor jullie bruiloftgasten

Het geheim van een goed huwelijk

The Love Journal

Gerelateerde bedrijven