Trouwen met tatoeages « Huwelijk

Trouwen met tatoeages

Een enorme draak op je schouderblad, of een klein bloemetje op je enkel, dat is nogal een verschil. Heb je een grote, opvallende tatoeage, dan kun je overwegen om hem weg te werken, maar het kan ook helemaal 'jou' zijn om hem juist te benadrukken.

Onzichtbaar

Veel vrouwen willen er chique uitzien op hun bruiloft. Voor sommige mensen past een tatoeage dan ook niet bij een prinsessenjurk. Prima, maar hoe zorg je dat hij niet meer opvalt, vooral als het een wat grotere, opvallende tatoeage is?

Allereerst kun je kiezen voor een trouwjurk die de tatoeage bedekt. Een bandje in plaats van strapless, een hoge rug, in plaats van een lage, mouwtjes, een brede armband of stola. Voordeel hiervan is, dat je je er verder niet druk om hoeft te maken. Het is veilig en makkelijk. Nadeel is dat niet elke tatoeage op een plek zit die je kunt bedekken. Denk bijvoorbeeld aan je hals. Ook kan het zijn dat je juist een iets minder verhullende jurk veel mooier vindt. Dan kun je je laten voorlichten over de juiste camouflerende make-up.

Showen!

Wil je je tatoeage júíst laten zien, draag dan een jurk waarbij hij goed uitkomt en vraag de fotograaf om extra de nadruk te leggen op je tatoeage, tijdens het maken van de foto's.

Tip! Neem een tattoo als alternatief voor een 'echte' trouwring. Je kunt daadwerkelijk een ring laten tatoeëren, maar een symbool of spreuk op diezelfde plek is ook super. Of kies een matchende tattoo op een heel andere plek.

Ben je helemaal gek van tatoeages? Dan kun je plaktattoo's laten maken met jullie namen of hoofd erop en dezen uitdelen aan je gasten. Origineel! Ook kinderen zijn trouwens dol op deze hippe plakplaatjes.

Door Rinske van Rootselaar
Afbeelding: Rock 'n Roll Bride

Bruidsmagazine

Reageren

Gerelateerde artikelen

Het geheim van een goed huwelijk

Hartelijk bedankje

Voor de tweede keer volmondig JA!

Wegwerpcamera voor je bruiloft

Gerelateerde bedrijven