De ‘Zwevende’ Bloementuin « Huwelijk

De ‘Zwevende’ Bloementuin

Een feestje voor je ogen en neus en natuurlijk de perfecte setting voor een magisch huwelijksfeest of een stijlvolle receptie. Bang dat je huwelijksdag in het water valt? Geen zorgen, de Orchideeën Hoeve is geheel overdekt en heerlijk warm!

Het hele jaar door zomer

Extra aankleding hoef je bij de Orchideeën Hoeve niet te regelen. Zodra je ‘Zwevende’ Bloementuin tuin binnenstapt zorgen de duizenden zomerbloeiers voor een heel fijn zomergevoel. Door spiegelwanden lijkt de bloemenparade oneindig en romantische prieeltjes nodigen uit om plaats te nemen onder de bloemrijke vergezichten. Met een tropische cocktail, zoete gebakjes en lekkere hapjes maak je de zomerse beleving helemaal af en wordt het een huwelijksfeest waar iedereen nog lang over napraat!

Trouwen bij de Orchideeën Hoeve

Of jullie het nu groot of klein willen vieren, de mogelijkheden bij de Orchideeën Hoeve zijn net zo veelzijdig als de natuur. Naast de ‘Zwevende’ Bloementuin vind je in het tropische park nog veel meer idyllische plekjes voor een onvergetelijke huwelijksdag. Wat dacht je van een trouwreportage midden in de jungle, een huwelijksceremonie tussen duizenden vlinders of een luxe diner in het sfeervolle serrerestaurant? Kijk voor meer informatie op orchideeenhoeve.nl.

Let op: De ‘Zwevende’ Bloementuin kan tijdens openingstijden niet worden afgesloten voor publiek. Daarom is deze bloemrijke locatie alleen te reserveren voor een receptie of het avondfeest. Een huwelijksceremonie kan in de Orchideeën Hoeve plaatsvinden in de Vlinder Vallei.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Zo vind je de perfecte locatie voor je huwelijk

Hoe verzorg je de garderobe tijdens jouw huwelijk?

Zo kiezen jullie de ideale trouwlocatie

Gerelateerde bedrijven