Niet vergeten ná je bruiloft « Huwelijk

Niet vergeten ná je bruiloft

Niet iedereen gaat direct na de bruiloft op huwelijksreis. Je loopt zo wel het 'gevaar' dat je gauw weer overgaat tot de orde van de dag. Zonde eigenlijk! Zorg dus dat je, ook wanneer de dagelijkse rompslomp weer is begonnen, leuke dingen blijft doen en haal regelmatig de trouwherinneringen naar boven.

Beoordeel je leveranciers

Onder andere de leveranciers hebben jouw dag tot een succes gemaakt. Vergeet dan ook niet om ze van reviews te voorzien, al is het alleen maar om aanstaande bruiden en bruidegommen die straks dezelfde zoektocht afleggen als jullie een handje te helpen.
Trouwleveranciers

Jurk schoonmaken

Wacht niet te lang met het laten reinigen van je jurk. Een trouwjurk kan erg smerig worden (vooral de sleep) en het zou zonde zijn als ingesleten vuil er niet meer uit gaat. Breng je jurk bij voorkeur naar een erkende stomerij met ervaring in trouwkleding. Alleen bruiden met veel lef wagen zich zelf aan het schoonmaken van de trouwjurk.

Bedankt allemaal!

In een tijd van weinig post is een tastbare bedankkaart extra leuk. Zo kun je je vrienden en familie nog eens bedanken voor die onvergetelijke dag en hun inbreng daarin. Maak de kaarten extra speciaal door er voor iedereen iets persoonlijks op te zetten.

Foto's etc. verwerken

Op zich hoeft dit niet meteen, maar wacht ook niet te lang met het inplakken en verwerken van herinneringen. Nu zit alles nog vers in je geheugen en zijn de menukaarten en programmaboekjes nog netjes. Bovendien is het dè manier om net iets langer te kunnen genieten van jullie trouwdag.

Door Rinske Bosma
Foto's: Yardena Golverdingen YAJA Fotografie

Bruidsmagazine bestellen

Reageren

Gerelateerde artikelen

De meest romantische bestemmingen van Europa

Op zoek naar de perfecte bestemming voor jouw huwelijksreis?

Dit zijn de mooiste huwelijksreisbestemmingen binnen Europa

Een onvergetelijke huwelijksreis: een op maat gemaakte rondreis door Australië en Nieuw-Zeeland

Gerelateerde bedrijven