Dark_loader
Nomineer jezelf voor de Love Awards Publieksprijs « Huwelijk
Large_loveawards_publieksprijs

Nomineer jezelf voor de Love Awards Publieksprijs

Door Huwelijk.nl

Category_icon

Alles over trouwen

0

Reacties

De Love Awards Publieksprijs is van start gegaan. Wij zijn op zoek naar de beste leveranciers in de huwelijksbranche en de leukste bruidsparen van Nederland.

Het werd hoog tijd dat het bruidspaar ook een stem krijgt binnen de huwelijksbranche. Om die reden is in nauwe samenwerking met Huwelijk.nl de Love Awards Publieksprijs in het leven geroepen. Op dit moment kunnen leveranciers en bruidsparen zich nomineren via www.loveawards.nl. Vanaf 14 november aanstaande kan er dan op hen gestemd worden.

Spectaculaire uitreiking op 1 februari

De Love Awards worden uitgereikt per provincie en in verschillende categorieen. De provinciewinnaars kunnen zich op 1 februari 2018 laten huldigen in Utrecht. Tijdens die Award Uitreiking worden ook de landelijke winnaars bekend gemaakt. De presentatie van de award uitreiking is in handen van Kim Kötter.

Organisatie bekend van onder meer de Musical Awards Publieksprijs

De verkiezing wordt georganiseerd door Vote Company in samenwerking met mediapartner Huwelijk.nl, ook bekend van het regionaal verschijnende bruidsmagazine Huwelijk. Vote Company faciliteert verkiezingen in opdracht van onder meer het ministerie van Economische Zaken en De Persgroep. Bekende verkiezingen die Vote Company in opdracht faciliteert zijn onder meer de Musical Awards Pubkieksprijs, de Zoover Awards en de Mantelzorg Awards.

Reageren

Gerelateerde artikelen