Dark_loader
De winnaars Love Awards Publieksprijs bekend « Huwelijk
Large_loveawards_publieksprijs

De winnaars Love Awards Publieksprijs bekend

Door Huwelijk.nl

Category_icon

Alles over trouwen

0

Reacties

Het werd hoog tijd dat het bruidspaar ook een stem krijgt binnen de huwelijksbranche. Om die reden is in nauwe samenwerking met Huwelijk.nl de Love Awards Publieksprijs in het leven geroepen.

De Love Awards Publieksprijs is van start gegaan. Wij zijn op zoek naar de beste leveranciers in de huwelijksbranche en de leukste bruidsparen van Nederland. Vanaf 14 november tot 31 december 2017 kon er worden gestemd op de genomineerden. Door de vele acties op social media is dit massaal gebeurd.

Spectaculaire uitreiking op 1 februari

Inmiddels zijn de winnaars van de Love Awards Publieksprijs bekend. De Love Awards worden uitgereikt per provincie en in verschillende categorieen. De provinciewinnaars kunnen zich op 1 februari 2018 laten huldigen in Utrecht. Tijdens die Award Uitreiking worden ook de landelijke winnaars bekend gemaakt. De presentatie van de award uitreiking is in handen van Kim Kötter.

Organisatie bekend van onder meer de Musical Awards Publieksprijs

De verkiezing wordt georganiseerd door Vote Company in samenwerking met mediapartner Huwelijk.nl, ook bekend van het regionaal verschijnende bruidsmagazine Huwelijk. Vote Company faciliteert verkiezingen in opdracht van onder meer het ministerie van Economische Zaken en De Persgroep. Bekende verkiezingen die Vote Company in opdracht faciliteert zijn onder meer de Musical Awards Pubkieksprijs, de Zoover Awards en de Mantelzorg Awards.

Reageren

Gerelateerde artikelen